Afscheid Andre Wagelaar

André Wagelaar heeft na zeven trouwe jaren afscheid genomen als boekhouder van onze parochie. Bij deze willen we hem hartelijk bedanken voor zijn grote inzet voor Maria Vlucht. Gelukkig hebben we Herry Beernink en Gerda Levink nog, die op dinsdagmorgen aanwezig zijn het parochiecentrum van de H. Maria Geboortekerk. Zij zetten hun financiële taken gewoon door. 

Hier kunt u de afscheidsbrief teruglezen waarin André zijn afscheid aangekondigde: 

Boekhouder Maria Vlucht stopt

Na 7 enerverende jaren vind ik het welletjes. Mijn doel heb ik nu bereikt. Namelijk dat de jaarrekeningen t/m 2016 zijn uitgebracht. Daarom stop ik eind dit jaar met mijn functie. De accountant, i.o.m. de parochiepenningmeester, neemt nu mijn taken over.

Na de fusie moesten in 2011 alle financiële administraties worden samengevoegd in één en hetzelfde systeem. Dit ging om 5 geloof-gemeenschappen Die taak namen Freddy Damhuis en ik als vrijwilliger, i.o.m. het bestuur, toen op ons. Sindsdien wordt er gewerkt met het boekhoudprogramma Navision. Vanaf volgend jaar komt hier het programma Exact voor in de plaats. Ook al een mooi moment om dan mijn taak over te dragen.

Graag wil ik bestuur, pastores, locatieraden, alle collega’s en relaties heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking. In het bijzonder Gerda Levink en Herry Beernink van team Boekhouding.

Blijf a.u.b. onze mooie parochie steunen met uw geldelijke bijdrage. Deze is vooral in deze tijd onmisbaar!

Goodgoan allemaal

André Wagelaar


 

 

Activiteitenkalender

Volledige agenda klik hier

Recente blogs

Veertig dagen de tijd
door
parochievicaris Willy Rekveld
Stil
door
pastoor Paul Daggenvoorde

Bekijk meer blogs

Like ons op Facebook

TOP