Bereikbaarheid H. Maria Geboortekerk

Vanaf 28 oktober wordt de rotonde bij de kerk gerenoveerd.
Het kerkplein en de hoofdingang kerk blijven toegankelijk, met de auto alleen vanaf de Enschedesestraat en wanneer het uiterst noodzakelijk is.
Komende vanuit de richting Enschedesestraat, kan men via de stalen poort van de begraafplaats richting hoofdingang van de kerk lopen of fietsen.
Mensen die met de auto komen kunnen deze parkeren bij Oldenhove of op het grasveld tussen de Rozenstraat en de Oldenzaalsestraat, te bereiken via de Lutterstraat. Vanaf deze parkeerplaats is er een looproute aangelegd naar de hoofdingang van de kerk.
Met Allerzielen zullen er verkeersregelaars op verschillende plekken staan om mensen de weg te wijzen en hulp te bieden.

Voor mensen die naar het parochiecentrum willen:
Omdat de Gronausestraat en het kerkplein voor de H. Maria Geboortekerk in Losser eruit ligt, kunt u via de begraafplaats, achter de kerk langs en via de achterdeur, het parochiecentrum bereiken. Daar kan men ook de fietsen plaatsen. Via de voordeur is het parochiecentrum voorlopig dus niet te bereiken!

Uitvaarten blijven mogelijk en daarvoor en voor komende concerten en andere bijeenkomsten is er voldoende parkeerplek aan de Rozenstraat en bij Oldenhove (Lutterstraat 4).
Bij grote bijeenkomsten zullen verkeersregelaars mensen helpen die slecht ter been zijn en hulp bieden bij het vinden van parkeergelegenheid.

De verwachting is dat het gehele kerkplein over twee maanden, vlak voor Kerstmis, af is. Het gedeelte voor de kerk wordt begin januari gerenoveerd, maar dan is het andere gedeelte weer open.

Wij houden u op de hoogte! 


(foto's met dank aan Ad Willems)
 

 

Activiteitenkalender

Volledige agenda klik hier

Recente blogs

Een God van levenden
door
past. werker Frank de Heus
De weg van het geluk
door
past. werker Frank de Heus

Bekijk meer blogs

Like ons op Facebook

TOP