Boekenbeurs Glanerbrug 2022


BOEKENBEURS GLANERBRUG

Boekenbeurs Glanerbrug bestaat al bijna 30 jaar en werkt in samenwerking met de Vincentiusvereniging Glanerbrug. We hebben het afgelopen jaar weer duizenden boeken binnen gekregen en die willen we allemaal uitstallen dit jaar. We hebben 2 jaar geen beurs kunnen houden, dus er zijn meer boeken dan ooit!

Goede doelen
De opbrengst van de Boekenbeurs zal geheel ten goede komen voor onze drie projecten te weten: het kindertehuis Casa do Menino in Campina Grande te Brazilië; de Vincentiusvereniging te Glanerbrug en Woongemeenschap De Wonne te Enschede.
Op onze website leest u er meer over: Boekenbeurs Goede Doelen.

Hier moet u zijn!
De Boekenbeurs maakt dit jaar weer gebruik van de Basisschool De Troubadour, Sonatestraat 44A te Glanerbrug.

De beurs is geopend van woensdag 27 april t/m zondag 1 mei 2022, alle dagen van 10.00-17.00 uur.

Website en webwinkel
Meer informatie is te lezen op onze website: www.boekenbeursglanerbrug.nl. We zien alle boekenliefhebbers en andere geïnteresseerden graag op onze beurs verschijnen. De toegang is vanzelfsprekend gratis. 
We zullen ook via het internet blijven verkopen.
Ga daarvoor naar onze webwinkel op Lastdodo en Boekwinkeltjes.nl !

Helpt u mee?
Of er na deze boekenbeurs nog een boekenbeurs zal worden georganiseerd is niet duidelijk. Op dit moment is onze groep kleiner geworden en willen een aantal organisatoren na zoveel jaren hun verantwoordelijkheden overgeven. Dit laatste gaat helaas nog niet. 
We staan open voor enthousiaste helpers. Boekenkennis is zeker niet nodig. We zijn een gezellige groep die helaas steeds kleiner wordt, dus alle extra handjes zijn welkom!

 

Activiteitenkalender

Volledige agenda klik hier

Recente blogs

‘Verantwoordelijk-heid nemen’
door
Past. werker Frank de Heus
Het elfde gebod: Geniet!
door
Past. werkster Carla Berbée

Bekijk meer blogs

Like ons op Facebook

TOP