Download de MijnRKK-app!


Het handige van de MijnRKK-app is dat u hem op uw mobiel kunt installeren, zodat u nieuws én hulp onder handbereik hebt. De MijnRKK-app is een landelijke app voor katholieke parochies, ontwikkeld door de Rooms-Katholieke Kerk Nederland.

Een App voor hulp en bemoediging...
In deze app is het mogelijk om, in de besloten kring van de eigen parochie, berichten met elkaar te delen, niet alleen van de parochie naar parochianen maar ook tussen parochianen onderling. U kunt van gedachten wisselen én om hulp vragen. De MijnRKK-app kan dus juist in deze tijd helpen bij het instandhouden van de parochiegemeenschap en is een aanvulling op het nieuws dat u via onze website, Facebook of Instagram al krijgt.

... én voor nieuws
Daarnaast leest u er de laatste nieuwsbrieven van ons pastoraal team, de bezinningen van onze pastores én het katholieke nieuws van RKKerk.nl, waarmee u op de hoogte blijft van landelijk nieuws en nieuws uit de wereldkerk. U kunt in de instellingen aangeven of u een melding wilt krijgen, zodat u een seintje krijgt wanneer een nieuw bericht is geplaatst. 

Onze website www.mariavlucht.nl blijft de bron van informatie voor onze locale geloofsgemeenschappen, over de sacramenten, activiteiten en andere parochiële aangelegenheden.
U kunt er verzekerd van zijn dat de app veilig is en voldoet aan alle AVG richtlijnen.

Zo ziet de app eruit
Links ziet u het scherm als u de app opstart en daarna komt u in het menu.
Uitleg icoontjes: bij het poppetje ziet u uw profiel (de kalender wordt nog niet gebruikt) en bij het belletje vindt u meldingen met de laatste uploads. Boven dit overzicht (dus boven de icoontjes profiel, kalender, belletje) zal uw foto, emailadres en parochie komen te staan; als u daar op klikt, kunt u uw profiel en instellingen wijzingen en meldingen instellen.

 


Installeren en aanmelden
Probeert u de MijnRKK-app gewoon eens uit!
U kunt zich aanmelden door eerst de app te installeren op uw mobiel en vervolgens uw emailadres door te geven aan ons secretariaat: secretariaat@mariavlucht.nl o.v.v. "Aanmelden MijnRKK-app". Uiteraard is de app gratis.

Installeren voor IPhone in de AppStore (zoek op uw mobiel op MijnRKK):

 

Installeren voor Android in de GooglePlay (zoek op uw mobiel op MijnRKK): 
 

Activiteitenkalender

Volledige agenda klik hier

Recente columns

Geen wetenschap maar levenslessen
door
past. werker Frank de Heus
Eerst zien en dan geloven
door
parochievicaris Willy Rekveld

Bekijk meer columns

Like ons op Facebook

TOP