Excursie Ledeboerpark Enschede


Op zaterdag 27 mei kunt u vanaf 13.00 uur deelnemen aan een informatieve en bezinnende excursie in het mooie Abraham Ledeboerpark te Enschede. De middag is georganiseerd door de Werkgroep Laudato Si' in het kader van de Internationale Laudato Si' Week van 21 tot 28 mei.

De excursie wordt verzorgd door deskundige gidsen en gaat langs bijzondere bomen en door de Heemtuin. Tussendoor bent u welkom in de Lammerinkswönner, die speciaal voor deze gelegenheid open is.


Aanmelden:
In verband met het maximale aantal deelnemers is aanmelden noodzakelijk. Dat kan via dit e-mailadres: Laudatosi@rkzuidoosttwente.nl
of via tel 06 365 89 469.
 

Leren, verstillen en genieten van de Schepping.


Programma:
Verzamelen vanaf 12.45 uur bij het startpunt van de tocht, de ingang van het Abraham Ledeboerpark aan de Hengelosestraat te Enschede. Daar is een parkeergelegenheid, ook voor fietsen.
Komt u met het OV dan stopt de bus 9 (van Centraal Station Enschede naar Hengelo en terug) pal voor de ingang.
  • 13.00 - 14.00 uur: Tocht langs de bijzondere bomen in het Abraham Ledeboerpark o.l.v. Maarten Windemüller (n.t.b.) en Rietie Kenter.
  • ca 14.15 - 15.00 uur: Ontvangst met koffie en thee in de Lammerinkswönner. Twee vrijwilligers van de Stichting Wageler vertellen iets over de geschiedenis.
  • ca 15.15 uur: Bezoek aan de Heemtuin in het park o.l.v. Hanneke van Dorp van het IVN

Leestip: kijk voor meer informatie eens op onze inspiratiepagina Laudato Sí of op onze Facebookpagina Laudato Si Twente!
 

Activiteitenkalender

Volledige agenda klik hier

Recente blogs

Zegt u het eens
door
pastoor Paul Daggenvoorde
De Kaarsenmaker
door
Jongerenwerkster Ans te Lintelo

Bekijk meer blogs

Like ons op Facebook

TOP