Feest in Katholiek Losser


Het was druk de afgelopen week in Katholiek Losser!

Vrijwilligersavond Katholiek Losser
Donderdagavond, 8 september 2022, vond een gezellige ontmoetingsavond plaats voor de  vrijwilligers van de Losserse geloofsgemeenschap.  Circa 150 personen hadden zich aangemeld voor het samenzijn in café Heijdemann. 
Ben Mulder en Ad Willems heetten iedereen welkom en bedankten de vrijwilligers voor hun inzet en betrokkenheid  gedurende de afgelopen jaren. Door de corona-perikelen was het immers 3 jaar geleden dat laatste vrijwilligersavond plaatsvond. Het koor Vivace had nog een  leuk sfeerverhogend intermezzo in petto, waarbij iedereen uit volle borst mee mocht zingen. Kortom: met een hapje en een drankje erbij werd het een hele geslaagde avond!

Open Monumentendag
Zaterdag 10 september waren de kerkdeuren - in het kader van Monumentendag - geopend van 10.00 tot 15.00 uur. Het liep niet echt storm, hoewel toch ruim 40 personen (o.a. uit Houten, Smilde en Appelscha) de H. Maria Geboortekerk bezochten en zich erg positief toonden over het kerkinterieur. Wat ook in goede aarde viel, waren de uitleg over - en de rondleiding ‘in’ het kerkorgel, door Carlo van den Beld, onze organist. Het publiek luisterde geboeid naar zijn verhaal en de orgelklanken. Zie foto boven!

Dameskoor 60 jaar
De volgende dag, zondag 11 september, werd het Dameskoor in het zonnetje gezet wegens hun 60-jarig bestaan. Daarover leest u in het nieuwsbericht Dameskoor Katholiek Losser bestaat 60 jaar

Activiteitenkalender

Volledige agenda klik hier

Recente blogs

Met vallen en opstaan
door
pastoor Paul Daggenvoorde
Wat gij wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander
door
past. werker Frank de Heus

Bekijk meer blogs

Like ons op Facebook

TOP