Jaarthema Jongerenpastoraat 2019-2020

Nieuws uit het Jongerenpastoraat Maria Vlucht

“Aandacht maakt alles mooier!” is het jaarthema van 2019-2020. (klik op de link voor extra informatie)

We gaan aandacht geven aan elkaar en aan mensen die het echt nodig hebben. Want “aandacht maakt alles, jou en ons ook, mooi”. Go(e)d hè?

Jongerenpastoraat wil er zijn met mooie ontmoetingen. Zo gaan we op vrijdag 27 september samenwerkend het water op: suppen en kajakken op het Hulsbeek. Dan bespreken we ook het jaarprogramma met elkaar. In de maand november gaan we als Zwarte Pieten op pad voor de ouderen in de instellingen. Verder in het jaar gaan we o.a. lekker schaatsen en nieuwjaars-gourmetten met een gast aan tafel. We houden een pubquiz, we maken een reis/excursie. JP Sirkelslag wordt gehouden op 14 mei 2020. Er is dan natuurlijk weer een gaaf slotfeest!
En er is nog een aantal programma’s in ontwikkeling waarover ik nog geen concrete mededeling kan doen. Mysterieus hè?! 

Theatergroep ‘sTOF komt op de planken met een stuk dat de titel krijgt ‘ONDERUIT’. Het gaat over een familie die door omstandigheden in armoede terechtkomt. Wat dit gezin overkomt, is getoetst aan de werkelijkheid. Hebben wij genoeg aandacht voor bv. kinderarmoede? De première is 8 november om 19.30 uur in Basisschool De Wegwijzer, Sperwerstraat 1 te Losser.
Onze theatergroep heeft sinds kort een eigen website: www.theatergroepstof.nl

De begeleiders van het JP hebben er zin in! Wil jij/Wilt u deze groep begeleiders komen versterken? Graag!
Jongeren (12+ sers) aanmelden voor het Jongerenpastoraat, of voor één van de activiteiten, dat kan natuurlijk ook. Alles via onderstaand e-mail adres of op onze website https://www.mariavlucht.nl/activiteiten-jp-mariavlucht

Namens de begeleiders, Ans te Lintelo
Ans.telintelo@mariavlucht.nl
 

 

Activiteitenkalender

Volledige agenda klik hier

Recente blogs

Vijf broden twee vissen
door
past. werker Frank de Heus
Tot rust komen, vakantie
door
parochievicaris Willy Rekveld

Bekijk meer blogs

Like ons op Facebook

TOP