Früchtefest op de Oase!


De Oase blijft een fijne pleisterplaats om even uit te rusten en bij te praten als u langs de Dinkel fietst. De moeite van een bezoekje meer dan waard!
Ondanks de brand van eind juni gaat de Oase vol goede moed door, want we geloven in een plek van Vrede, een oase in deze wereld. Komt dus vooral naar de laatste zondag van dit seizoen!

 
  • Früchtefest: Zondag 2 oktober 2022 wordt een klein Oogstfeest/Früchtefest gevierd en koffie en aandacht geschonken op de oecumenische Kerkentuin Oase aan de Dinkelstraße 24 in Gronau. Daarmee willen we iedereen bedanken voor de belangstelling, ondersteuning en interesse in de Oase. De Oase is dan open van 14.00 tot 17.00 uur. Er is koffie en heerlijke Zwiebelkuchen/Uientaart en er zal verse appelsap worden geperst. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Als het regent, wordt het oogstfeest afgelast, want helaas is er te weinig plek om te schuilen.

Steun de Oase!
De Oase heeft bij de brand in juni jl. al haar bezittingen verloren. Ondanks dat wordt het gedachtegoed van vrede en verbondenheid doorgezet op kleine schaal. In haar laatste ledenvergadering heeft de Oase besloten dat ze graag verder wil gaan met een nieuw huisje. Ook een nieuwe inventaris zal moeten worden verzameld. 
Elke bijdrage wordt daarom zeer op prijs gesteld!
U kunt de Oase steunen met een gift naar: Ökumenischer Kirchengarten OASE, Volksbank Gronau-Ahaus, IBAN: DE 16 4016 4024 0114 9536 00

Voor allen die al gegeven hebben, willen wij u via deze weg hartelijk bedanken!

Activiteitenkalender

Volledige agenda klik hier

Recente blogs

Zegt u het eens
door
pastoor Paul Daggenvoorde
De Kaarsenmaker
door
Jongerenwerkster Ans te Lintelo

Bekijk meer blogs

Like ons op Facebook

TOP