Kerken weer open!


Op de pagina Vieringen vindt u de Roosters van de weekendvieringen. Op die pagina zal ook een dag voorafgaand aan of uiterlijk op de dag van uitzending de livestream te vinden zijn - deze wordt bovendien aangekondigd op onze Facebookpagina Maria Vlucht.

Algemeen
Kerkbezoekers worden gevraagd van te voren te reserveren, een mondkapje mee te nemen en deze bij het binnengaan en het verlaten van de kerk te dragen en ook de overige adviezen van het RIVM op te volgen (1,5 m afstand, handen desinfecteren, geen handen geven, niet meezingen, niezen of hoesten in de elleboog, thuisblijven bij klachten). 
In Glanerbrug zijn vóór 14 maart nog geen openbare vieringen.

H. Maria Geboortekerk Losser
Met ingang van zondag 28 februari kunnen de eucharistievieringen op zondag weer fysiek bijgewoond worden door max. 30 parochianen. 
  • Reserveren: per e-mail: losser@mariavlucht.nl óf telefonisch op maandag t/m donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur, via het secretariaat 053-538 12 24.
  • Livestream: De zondagvieringen zijn nog steeds te volgen via het YouTubekanaal MariaVlucht
  • Woensdagochtendvieringen: Ook de kerkdiensten op de woensdagochtenden (om 9.30 uur) kunnen vanaf woensdag 3 maart a.s. door max. 30 personen bezocht worden. Om deze bij te wonen, is reserveren niet nodig.

Gerardus Majellakerk Overdinkel
Ook deze kerk is per 20 februari weer open voor vieringen met max. 30 parochianen. 
  • Reserveren: per email: gastdamesgmpo@kpnmail.nl óf telefonisch via tel: 053-538 13 04.
  • Eerstvolgende viering is op zondag 7 maart.
  • Livestream: omdat het niet mogelijk is om (gelijktijdig) te streamen vanaf het YouTubekanaal Maria Vlucht, is voor Overdinkel een eigen YouTubekanaal aangemaakt. De link naar het kanaal is: YouTubekanaal Gerardus Majella Overdinkel.

Jacobus de Meerderekerk Lonneker
Deze kerk is vanaf zaterdag 6 maart weer open voor vieringen met max. 30 parochianen.

Activiteitenkalender

Volledige agenda klik hier

Recente blogs

Stil worden
door
past. werkster Carla Berbée
Beproefd
door
past. werker Frank de Heus

Bekijk meer blogs

Like ons op Facebook

TOP