Kinderactiviteit Gerardus Majellatriduüm


Het Triduüm voor de Gerardus Majellabedevaart in Overdinkel begint donderdag 15 oktober met een eucharistieviering in de Gerardus Majellakerk. 

Kinderactiviteit
Vrijdagavond 16 oktober om 18.00 uur kunnen kinderen onder leiding van werkgroep Natuurlijk sAmen iets leuks maken voor een ander in het gebouw van muziekvereniging Concordia, Hoofdstraat 66a. Aansluitend zal er om 19.00 uur een gezinsviering zijn in de kerk. Helaas is daar het maximum aantal bezoekers bepaald op 30 personen. Wel zal deze viering uitgezonden worden op ons YouTubekanaal.


Van te voren aanmelden: U dient zich van te voren aan te melden als U een viering wilt bezoeken. Dit geldt voor alle vieringen, ook voor de viering op de vrijdag. U kunt dit doen per e-mail (gastdamesgmpo@kpnmail.nl) of telefonisch bij de gastdames van het parochiecentrum (053-5381304, bereikbaar op de dinsdag en de vrijdag van 10.00-11.30 uur) of bij Marietje Röring (053-5387916) of bij Mia de Vries (053-5385016).
Het gehele programma van de Gerardus Majellabedevaart, inclusief het Triduüm, vindt u op onze speciale pagina: Gerardus Majella Bedevaart

Hieronder het programma voor vrijdag 16 oktober. Geef je gauw op vóór 15 oktober bij: werkgroepnatuurlijksamen@gmail.com

 

Activiteitenkalender

Volledige agenda klik hier

Recente blogs

Wat heeft het voor zin?
door
past. werker Frank de Heus
Rust even lekker uit
door
past. werker Carla Berbée

Bekijk meer blogs

Like ons op Facebook

TOP