50 jaar Koor Dynamique!

Zaterdag 16 september is er om 19.00 uur een gebedsviering voor iedereen, in de kerk van Overdinkel aan de Hoofdstraat 78. We vieren ons 50-jarig jubileum met natuurlijk veel muziek en liedjes van toen en nu! 


Reünie

Met alle koorleden en ex-koorleden vieren we op 16 september het 50-jarig jubileum. Hiervoor zijn we al druk aan het voorbereiden. We gaan de dag vullen met veel herinneringen ophalen, workshops, hapjes en drankjes en met natuurlijk veel muziek. Ongeveer 55 (ex)koorleden hebben zich opgegeven. En dat kan natuurlijk nog steeds! Via de koorleden of via email: Dynamique50@gmail.com


Geschiedenis
In 1967 is het jongerenkoor Dynamique opgericht door zuster Castissima. Inmiddels zijn de koorleden niet allemaal even jong meer en noemen we ons ook geen jongerenkoor meer.

Het repertoire bestaat uit herkenbare kerkliedjes, maar het merendeel zijn bekende popsongs zoals 'Mag ik dan bij jou' van Claudia de Breij. Of 'Pride' van Bono, en liedjes van Marco Borsato, Michael Jackson en Simon en Garfunkel, en vele andere Engels en Nederlandse variaties.

De nummers die we zingen zijn gedeeltelijk bewerkt door onze dirigent Raymond Breukers. 
Onze hoogtepunten zijn jaarlijkse Jezus Christ Superstar en de vieringen die we zelf geheel verzorgen, zoals o.a. de viering op Allerzielen.

Zoals Zr. Castissima destijds al vermeldde; het koor is niet ter opluistering maar draagt een boodschap uit, het koor kent een sterke betrokkenheid bij maatschappij en de kerk.


Facebook

Dynamique heeft ook een Facebookpagina: www.facebook.com/dynamique.overdinkel

Like de pagina en u bent altijd op de hoogte! 
Activiteitenkalender

Volledige agenda klik hier

Recente blogs

Pinksteren: oogst van Pasen
door
pastor André Monninkhof
Tussen Pasen en Pinksteren
door
past. werkster Carla Berbée

Bekijk meer blogs

Like ons op Facebook

TOP