Meimaand Mariamaand

MEIMAAND – MARIAMAAND- ROZENKRANS IN ENSCHEDE

De meimaand is toegewijd aan de bijzondere devotie tot de H. Maagd Maria, de moeder van Jezus. Leest u (bijna) alles over Maria op onze inspiratiepagina!
 
We bidden het rozenkransgebed in onze parochie Enschede in de meimaand op alle dinsdagavonden om 19.00 uur in de St. Jozefkerk (Oldenzaalsestraat 115, Enschede). In dit gebed overwegen wij het leven, lijden, sterven en verrijzen van Christus. Ook de bijzondere plaats die Maria bij dit alles heeft ingenomen overwegen wij. Parochianen van Parochie Maria Vlucht en de  St. Franciscus van Assisië zijn van harte welkom om mee te bidden.

Tijdens het rozenkransgebed bidden wij voor alle noden in de Kerk en de wereld en voor alle noden en intenties die ons zelf zo ter harte gaan. 
Er is veel nood in onze wereld. Er is dus alle reden om het rozenkransgebed mee te bidden. Juist in dit jaar worden wij door Paus Franciscus aangespoord om de rozenkrans te bidden voor de vrede in de wereld. Laten wij deze oproep van onze Paus ter harte nemen. Leest u daarover meer op onze inspiratiepagina over de Rozenkrans.
  • Openingslof: op dinsdagavond 1 mei zal permanent diaken Paul van Blijswijk voorgaan in de Openingslof om 19.00 uur
  • Slotlof: er is een plechtige slotlof op dinsdagavond 29 mei 19.00 uur. Pastor Willy Rekveld zal voorgaan.
Ook zonder eigen rozenkrans bent u van harte welkom om mee te bidden, te zingen, te luisteren, kortom aanwezig te zijn. Er is de gelegenheid om een kaarsjes aan te steken bij het Mariabeeld.

Er is parkeergelegenheid bij het Parochieel Dienstencentrum Enschede aan de Nieuwe Schoolweg 2 (achter de St. Jozefkerk).
 

Activiteitenkalender

Volledige agenda klik hier

Recente blogs

Kerstmis
door
pastoor Paul Daggenvoorde
Advent
door
pastoor Paul Daggenvoorde

Bekijk meer blogs

Like ons op Facebook

TOP