Oase seizoen 2022


De Oase, de Oecumenische Kerkentuin, is een ruim openluchtterrein bij de Dinkel in Gronau. Er wordt Duits én Nederlands gesproken. Vrede, oecumene, hartelijkheid en samenwerking staan centraal. Het biedt ook dit seizoen voor elk wat wils! Het seizoen loopt tot en met zondag 2 oktober.

Elke zondag Kaffee mit Kuchen!
De mogelijkheid om op de Oase te genieten van “Kaffee mit Kuchen” is begonnen op tweede Paasdag. Elke zondagmiddag van 13.00-17.00 uur is het terras dit seizoen geopend. 

Oase Feuer in de even weken
Elke even vrijdag wordt er vanaf 19.00 uur een actueel thema  besproken dat aansluit bij het jaarthema "Die Welt brennt". Iedereen is welkom op het Oaseterrein om te luisteren en mee te praten over het onderwerp. Na afloop is er zoals we gewend zijn een drankje en een stokbroodje. Kortom, een Oase Feuer is altijd weer een gezellig én leerzaam samenzijn in de openlucht. 


Meer informatie
Informatie over het thema van het Oase Feuer staat t.z.t. op de homepage en in de krant of weekbladen.
Website Oase: Oecumenische Kerkentuin Oase
Route naar de Oase: Dinkelstraße 24, 48599 Gronau

Wij zoeken nog vrijwilligers!
Elke dinsdag van 9.30 tot ongeveer 12.30 uur ontmoeten enkele hardwerkende mensen elkaar in de oase. Nieuwe strijdmakkers zijn welkom. Er is ook een kleine verfrissing tussendoor.
De Oase wordt opgeknapt voor het nieuwe seizoen: er komen bankjes, er wordt geverfd en er zijn meerdere klusjes. Dus bent u handig en heeft u zin in een gezellige ontmoeting met gelijkgestemden, dan bent u van harte welkom. U hoeft zich niet van te voren te melden.
In geval van regen moet het worden geannuleerd.

Voor nu een hartelijke groet van het Oasebestuur

Activiteitenkalender

Volledige agenda klik hier

Recente blogs

De oogst is groot, maar arbeiders zijn er te weinig
door
past. werker Frank de Heus
Sla de hand aan de ploeg en kijk niet om
door
past. werkster Carla Berbée

Bekijk meer blogs

Like ons op Facebook

TOP