Oecumenische viering Week van Gebed 2023


Week van Gebed
De Week van gebed voor eenheid van Christenen 2023 (kortweg Week van Gebed) moedigt kerken aan om goed te doen en recht te zoeken. Dit jaar is er bijzondere aandacht voor de verdeeldheid die veroorzaakt wordt door het onrecht van ongelijkheid en racisme.

De Bijbeltekst die centraal staat tijdens deze Week van gebed voor eenheid komt uit Jesaja 1 vers 17: ‘Leer goed te doen; zoek het recht, houd tirannen in toom, kom op voor wezen, sta weduwen bij’. U leest er alles over op de website www.weekvangebed.nl/doegoedzoekrecht

Oecumenische viering in Glane
In de kloosterkerk van het Syrisch-Orthodoxe klooster te Glane (even buiten Glanerbrug richting Losser) bent u zondag 22 januari 2023 van harte welkom voor een warme, oecumenische viering, verzorgd door de katholieke en protestantse kerk van Glanerbrug ism de Syrisch-Orthodoxe gemeenschap.

Het wordt een mooi uur, waarin we stilstaan bij verbinding naar aanleiding van het thema van dit jaar: "Doe goed, zoek recht". En natuurlijk weer een unieke kans om de sfeer van verbondenheid te proeven in deze mooie kloosterkerk.

De viering begint om 10.30 uur en na afloop staat de koffie klaar!

Activiteitenkalender

Volledige agenda klik hier

Recente columns

Geen wetenschap maar levenslessen
door
past. werker Frank de Heus
Eerst zien en dan geloven
door
parochievicaris Willy Rekveld

Bekijk meer columns

Like ons op Facebook

TOP