Opgave project ‘Over de drempel’


Voorbereiding Eerste heilige Communie in Maria Vlucht
Opgave project ‘Over de drempel’


De voorbereiding van kinderen uit groep 4 en hoger zal begeleid worden door de parochiële werkgroep en pastor Frank de Heus. De voorbereiding vindt grotendeels plaats binnen de parochie. Voor Losser, Overdinkel en Lonneker is dat nieuw. We passen de samenkomsten dit jaar aan vanwege de Corona-maatregelen. Van wie meedoet zal inzet en goede zin worden gevraagd. 

We werken met het project ‘Over de drempel’. We dragen kennis over, maar willen kinderen en ouders vooral over de drempel van de kerk laten stappen om samen het geheim van het land van God te beleven. Aan de hand van het liturgisch jaar ontdekken kinderen (en wellicht ook ouders) wie Jezus is en wat Hij voor ons vandaag kan betekenen. We beginnen bij de Advent en eindigen met Pinksteren. Aanmelden kan tot 19 oktober.

Opgeven:
U kunt uw zoon of dochter opgeven tot 19 oktober via ons online formulier.

Startavond:
Maandag 26 oktober 2020, 20.00-21.00 uur, Maria Geboortekerk Losser

Vieringen Eerste heilige Communie (onder voorbehoud):
  • zondag 16 mei 2021, Maria Geboortekerk Losser, gezinsvieringen voor communicanten uit Glanerbrug, Losser en Overdinkel, om 9.30 en om 11.30 uur.
  • zaterdag 5 juni 2021, Jacobuskerk Lonneker, Eerste heilige Communie in reguliere weekend-eucharistieviering om 19.00 uur voor communicanten uit Lonneker.
Programma en meer informatie:

Activiteitenkalender

Volledige agenda klik hier

Recente blogs

Offer
door
past. werker Frank de Heus
Gunnen
door
pastoor Paul Daggenvoorde

Bekijk meer blogs

Like ons op Facebook

TOP