Parochieavond Glanerbrug in november!

MAANDAG 7 NOVEMBER 2022: NIEUWE VERGADERING TOEKOMST VAN ONZE PAROCHIE!

Eerstvolgende parochie avond op maandag 7 november a.s. aanvang 20.00 uur in het parochiehuis aan de Kerkstraat te Glanerbrug.

Op deze avond zullen de diverse opties over het voortbestaan van de parochie worden besproken. De werkgroep Toekomst heeft allerlei opties bekeken en wil die op deze avond samen met de locatieraad en het parochiebestuur voorleggen aan onze parochianen.
Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om van de kant van de parochianen vragen te stellen omtrent de diverse opties en mochten er onder de parochianen andere mogelijkheden leven, dan horen we dat graag.

Op deze avond wordt u geïnformeerd en hoeft u nog niet te stemmen wat u als parochiaan de beste oplossing vindt. U kunt hier in alle rust over nadenken en alles op u laten inwerken, zodat u tot een voor u persoonlijk beste beslissing komt. Wij zijn ons ervan bewust dat alles wat er deze avond naar voren gebracht wordt een geweldige impact heeft voor u als parochiaan. Uw beslissing voor welke optie u kiest willen we dan graag op zondag 8 januari 2023 van u horen.

Zondag 8 januari 2023 hebben we voor gekozen omdat er dan een H. Mis is, aansluitend de traditionele nieuwjaarsreceptie en daarna willen we dan de parochievergadering houden. In deze tijd van het jaar kan het slecht weer zijn en we willen graag iedereen de kans geven aanwezig te zijn. Vandaar dat we deze zeer belangrijke bijeenkomst overdag houden. U hoeft natuurlijk niet bij de mis of de receptie aanwezig te zijn om uw stem te laten horen. Hoe laat we precies met de vergadering beginnen zullen we nog bekend maken.

Maar eerst komt de eerste en belangrijke informatie op maandag 7 november naar buiten.

Komt allen!

Activiteitenkalender

Volledige agenda klik hier

Recente blogs

Waakzaam
door
parochievicaris Willy Rekveld
Adventskalender
door
jongerenwerkster Ans te Lintelo

Bekijk meer blogs

Like ons op Facebook

TOP