Première Puur!


Theatergroep 'sTOF speelt op vrijdag 10 april 2020 een uniek stuk in het openluchttheater Brilmansdennen in Losser (Gildehauserweg 27).

GEANNULEERD WEGENS CORONA!
Helaas, met pijn in ons hart, hebben wij i.v.m. het Coronavirus onze voorstelling moeten cancellen. De gezondheid van bezoekers, medewerkers en spelers gaat boven alles.
Geld terug actie: Mensen die een kaartje hebben gekocht krijgen via Eventbrite hun geld terug. Heeft u uw kaartje via Primera Marcel? Dan kunt u daar het kaartje retourneren en krijgt u ook uw geld terug.
Bent u teleurgesteld, omdat u nieuwsgierig was naar dit spektakelstuk? Houd dan vooral onze Facebook, Instagram en website in de gaten.
Want het stuk zal zeker nog uitgevoerd gaan worden! Meer informatie daarover volgt. 

 

In de picture bij RTV-Oost
RTV-Oost schijft: Docent basisonderwijs Michel de Wal die ook de regie voor zijn rekening neemt, schreef het script. Het gaat over een hechte vriendengroep die wordt geconfronteerd met drugsverslaving en een vriendin die in coma raakt. De Wal: "We kennen allemaal wel momenten uit ons eigen leven van verdriet en lijden. We delen die ervaringen met elkaar bij de repetities." Dat leidt soms tot emotionele taferelen, waarbij de spelers de tranen de vrije loop laten."

Ans te Lintelo begeleidt de spelers vanuit het jongerenpastoraat van parochie Maria Vlucht. "Ik ben geen Moeder Theresa maar we steunen elkaar. En we zoeken bij 'sTOF altijd naar verhalen die een link hebben met bijbelverhalen." Het bekende lijdensverhaal van Jezus is wel heftig, maar er zitten veel elementen in die jongeren in de puberleeftijd aanspreken zoals vriendschap, verraad en meelopers. 

'sTOF op de radio!
Beluister het radioprogramma Hoogtij van zondag 8 maart waarin theatergroep 'sTOF geinterviewd wordt over Puur! via deze link: Hoogtij over Puur!

Inhoud Puur
Heb je je ooit afgevraagd wat er zou gebeuren als we het bekende passieverhaal naar het nu zouden vertalen? 'sTOF neemt je mee in een indrukwekkende voorstelling met een aangrijpend verhaal en treffende liedjes. Een verhaal over een vriendengroep, een gezin en één meisje in het bijzonder.
Ze krijgen te maken met allerlei gebeurtenissen die hun pad zullen kruisen.
Laat je meeslepen in een voorstelling over vriendschap, onzekerheid, passie, vertrouwen, geloof, hoop en liefde.
Puur, een voorstelling die je lang bij zal blijven.

Kaarten:
In de voorverkoop bij Primera: € 5,00
Aan de kassa: € 7,50

Theatergroep 'sTOF maakt deel uit van het Jongerenpastoraat van parochie Maria Vlucht.


 

Activiteitenkalender

Volledige agenda klik hier

Recente blogs

‘Verantwoordelijk-heid nemen’
door
Past. werker Frank de Heus
Het elfde gebod: Geniet!
door
Past. werkster Carla Berbée

Bekijk meer blogs

Like ons op Facebook

TOP