Resultaat Fotochallenge in coronatijd

Fotochallenge in coronatijd

Voor jongeren is de coronatijd best lastig. Dingen die normaal zijn kunnen in eens niet meer. Hoe gaat het met hen? Dat vroegen we ons af.
Daarom hebben de begeleiders van het jongerenpastoraat Jolijn en Ans eind april 2020 een fotochallenge uitgezet voor de jongeren van het jongerenpastoraat, de vormelingen van dit jaar en voor iedereen vanaf 12 jaar die daar zin in heeft. De opdracht aan de jongeren was: laat in 7 foto’s zien hoe jouw week er uit ziet. Wees creatief en maak mooie foto’s.

Professioneel oordeel
We hebben gevraagd of Astrid Olde Olthuis van De Week van Losser de beste wilde aanwijzen. De prijs is beschikbaar gesteld door het JP en daarbij hoort plaatsing in De Week van Losser.

Het resultaat
We kregen 6 inzendingen binnen: van Dani Roetgering en Jasmijn Welman uit Lonneker, Lucas Althof uit Glanerbrug, Hidde Gervink uit Overdinkel en Nathalie Heidkamp en Talita Heerink uit Losser.
Op vrijdagmiddag 22 mei kwamen we op 1,5 meter afstand even bij elkaar. Eerst was er een kort gesprekje over hoe het met iedereen gaat.

En de winnaar is...
Astrid  deelde daarna goed gefundeerd de prijs uit: “De rode draad was online-huiswerk, gamen, huisdieren knuffelen en uitslapen, maar ook taartjes bakken en helpen met klussen. Alle inzendingen waren met aandacht gemaakt. Maar Lucas stak er met kop en schouders bovenuit. Naast de foto’s heeft hij ook grafische vormen gebruikt in zijn presentatie, en dat is heel creatief”.

Allemaal bedankt en Lucas gefeliciteerd!

Alle foto's vind je hier: Fotoalbum Fotochallenge Jongerenpastoraat

Ans te Lintelo, coördinator Jongerenpastoraat Maria Vlucht
 

 

Activiteitenkalender

Volledige agenda klik hier

Recente blogs

‘Verantwoordelijk-heid nemen’
door
Past. werker Frank de Heus
Het elfde gebod: Geniet!
door
Past. werkster Carla Berbée

Bekijk meer blogs

Like ons op Facebook

TOP