Sponsor wandeling van Diaken Huitink voor Jurre.

 

Wie is Jurre....

Hij is een ondeugend, lief, en ondernemend ventje geboren op 16 maart 2012. Hij is het zoontje van Robert en Maja Jonker, en het kleine broertje van Larissa (7 jaar).

Op 5 februari 2013 stortte hun wereld ineen….
Jurre heeft een neuroblastoom stadium 4 high risk, dit is een agressieve vorm van kanker.

Deze vorm treft 1 op de 100.000 kinderen, zijn overlevingskans is 0 tot 20%. De tumoren bevinden zich in het hoofd en bij de bijnier, tevens heeft hij diverse uitzaaiingen in de rest van zijn lichaam. Hiervoor zal Jurre in Nederland o.a. 6 chemokuren krijgen, na deze zal er nog een extra zware chemokuur volgen. Ook zal hij 1 of 2 operaties, een stamceltransplantatie, en bestraling moeten ondergaan.

Als hij al deze behandelingen heeft doorstaan zal hij voor verdere behandeling met de ouders en zus moeten afreizen naar Amerika alwaar hem een immunotherapie te wachten staat. Deze behandeling zal zijn overlevingskans nog eens met ca 20% verhogen.
Deze behandeling duurt min. 6 maanden, en kost heel veel geld.
De behandeling zal de zorgverzekeraar vergoeden, echter o.a. het verblijf, reis, onkosten in Amerika, onkosten Nederland, inkomstenderving NIET.

Daarom is de stichting Jurrestrijd opgericht om geld in te zamelen om Jurre en zijn moeder, vader en zus de kans te geven om naar Amerika te gaan en Jurre een kans op een betere toekomst te kunnen geven.

'Helpt U mee om van hun nachtmerrie een droom te maken?”


Graag wil ik mijn steentje  bijdragen, ik hoop dat u mijn initiatief wilt sponseren!

 

Wat ga ik doen?

 

In de nacht voor hemelvaart zal ik gaan wandelen van Tubbergen naar de openluchtviering in Losser bij brilmansdennen.

Deze viering zal om 07.00 uur beginnen.

Het zal voor mij een nachtelijke wandeling gaan worden, als u nog slaapt wandel ik richting Losser. Het is een afstand van 27 kilometer die ik alleen zal afleggen.

Ik vraag iedereen die in de mogelijkheid is om deze wandeling te sponseren, zodat een verblijf in de VS voor de ouders van Jurre mogelijk wordt.

 

Uw bijdrage kunt u inleveren bij het parochiesecretariaten van de geloofsgemeenschappen van Maria Vlucht of storten op rekeningnummer 1037.64119 t.n.v. RK parochie Maria Vlucht, onder vermelding van  sponsering Jurre.

In de Hemelvaartviering zal bekend worden gemaakt hoeveel de actie heeft opgebracht.

 

Als u in de mogelijkheid bent, wilt u dan mijn inzet en wandeling ondersteunen door mij te sponseren, het komt ten goede aan Jurre. Dank u.

 Diaken Bert Huitink

Activiteitenkalender

Volledige agenda klik hier

Recente blogs

‘Verantwoordelijk-heid nemen’
door
Past. werker Frank de Heus
Het elfde gebod: Geniet!
door
Past. werkster Carla Berbée

Bekijk meer blogs

Like ons op Facebook

TOP