Stem op De Wonne Glanerbrug!

Stem ook op het Warme Hart van Glanerbrug!
Actie Warm Hart van de KRO/NCRV heeft voor vijf goede doelen een potje met geld gereserveerd. De goede doelen met de meeste stemmen maken kans op een donatie. Om in aanmerking te komen voor één van de geldbedragen moeten we dus stemmen verzamelen. Wij willen u graat attenderen op een goed doel binnen onze eigen parochie: De Wonne Glanerbrug.

Kent u De Wonne Glanerbrug al?
De Wonne in Glanerbrug is een franciscaanse woon- en leefgemeenschap binnen onze parochie, speciaal voor vrouwen en vrouwen met kinderen die onderdak nodig hebben. Anja Thönelt en Annette Kerver (zie foto boven) zijn de vaste bewoners en drijvende krachten die mensen in een moeilijke tijd even tijdelijk onderdak bieden en in een huiselijke sfeer op adem laten komen. De gasten worden als mens zelf gezien en niet enkel hun problemen.
In de 20 jaar dat de Wonne Glanerbrug bestaat, zijn meer dan 120 mensen een aantal maanden opgevangen om daarna hun leven weer zelf op te pakken. Dit alles zonder structurele subsidie.

Waar stemt u voor?
Met uw stem hopen we dat De Wonne Glanerbrug één van de goede doelen wordt die in aanmerking komt voor een geldbedrag. Dat geld kunnen ze goed gebruiken voor:
  • Een huiskapel: De Wonne Glanerbrug heeft een ruimte in huis, die vroeger dienst deed als kapel. Deze ruimte zouden ze graag opknappen en geschikt maken als een plek waar mensen rust kunnen vinden. Het zou een stilteruimte moeten worden waar mensen, ongeacht hun geloofsovertuiging, zich thuis voelen. De situatie waarin gasten verkeren, is vaak heel stressvol. Een plek om tot zichzelf te komen kan helpen om opnieuw krachten te vinden.
  • Een uitstapje: Een andere belangrijke behoefte is om eens samen als huisgenoten erop uit te trekken. Op die manier kunnen de mensen hun gedachten verzetten, zich ontspannen en hun problemen even achter zich laten. Denk aan een dagje dierentuin of pretpark.
Stemmen kan tot uiterlijk 14 november 2020!
U kunt De Wonne Glanerbrug steunen met een stem! Ga rechtstreeks naar https://warmhart.kro-ncrv.nl/goede-doelen/het-warme-hart-van-de-wonne-glanerbrug en raak ook overtuigd van hun goede doel en
STEM!

Heel hartelijk dank!

Activiteitenkalender

Volledige agenda klik hier

Recente blogs

Offer
door
past. werker Frank de Heus
Gunnen
door
pastoor Paul Daggenvoorde

Bekijk meer blogs

Like ons op Facebook

TOP