Tweedaagse bedevaart naar Banneux


Gaat u ook met ons mee op bedevaart naar Banneux?
Ook dit najaar gaan we vanuit Twente en Salland weer naar Banneux voor een 2 daagse bedevaart, op zaterdag 24 en zondag 25 Augustus 2024.

Banneux, de bedevaartplaats in de Belgische Ardennen. Het is de plaats waar Maria in 1933 is verschenen aan Mariette Beco
Opstapplaatsen De Lutte en Nijverdal.  Alles wordt verder voor u geregeld.

We hebben dit jaar een ander programma. Eventueel komen we bij u thuis voor verdere informatie 

Praktische informatie:
  • Kosten: Voor deze 2 daagse bedevaart bedragen de kosten: met 2 personen op 1 kamer: € 175,00 p.p.  Alleen op een kamer kost € 190,-.  Alle maaltijden zijn bij de prijs inbegrepen (drankjes voor eigen rekening).
  • Programma: Op zaterdag een lunch in het mooie plaatsje Thorn. Waarna we tegen 14.30 uur in Banneux arriveren.  Daar zullen we gelijk een bezoek brengen aan de bron en aansluitend het lof met ziekenzegening. We dineren en overnachten in een kasteeltje (Chaityfontaine) tegenover de heiligdommen. Na het diner is er een eucharistieviering met aansluitend een lichtprocessie.  De zondagmorgen is er na het ontbijt een internationale Eucharistieviering. Rond 12 uur een lunch  in het kasteeltje. Na de lunch gelegenheid om winkeltjes te bezoeken of een wandeling te maken.  Om 15.00 uur is er een lof met de ziekenzegening. Direct aansluitend gaan we weer met de bus naar Thorn voor een diner en vervolgens weer naar huis.
  • Opgeven: opgeven uiterlijk 1 augustus.
  • Contactpersoon uit de regio voor deze bedevaart is: Ans Olde Theussink, tel. 06 274 08 273.

Activiteitenkalender

Volledige agenda klik hier

Recente columns

Teken van liefde
door
parochievicaris Willy Rekveld
Zaaien en oogsten
door
past. werker Frank de Heus

Bekijk meer columns

Like ons op Facebook

TOP