Vijfdaagse bisdombedevaart naar Banneux

Gaat u ook met ons mee op de speciale 5-daagse najaars bedevaart naar Banneux? 
Van 30 augustus t/m 3 september 2024.

We gaan dit najaar vanuit het aartsbisdom Utrecht weer naar Banneux. Dit keer samen met gasten en vrijwilligers uit het bisdom 's-Hertogenbosch.
Het Thema dit jaar is: Onder Maria’s mantel

Banneux is de bedevaartplaats in de Belgische Ardennen. In 2024 is het 75 jaar geleden dat de Kerk de Mariaverschijningen in Banneux officieel heeft erkend. De kerkelijke erkenning vormt de bevestiging van wat er tussen 15 januari en 2 maart 1933 is gebeurd. Maria verscheen in 1933 aan Mariette Beco.

Feestelijke herdenking
Er zal in dat weekend een feestelijke herdenking zijn, met op beide dagen een internationale viering die voorgegaan zal worden door verschillende bisschoppen, waaronder een Nederlandse. Ook zal er op zaterdagavond een extra feestelijke lichtprocessie zijn.

Alle zorg aanwezig
U kunt daar als gast bij aanwezig zijn door mee te gaan met ons op die 5 daagse bedevaart! Banneux heeft alles wat een bedevaart te bieden heeft aan zorg, aandacht en devotie. Voor de Maria vereerders onder u is dit bijna een must om te gaan.

Er zijn vrijwilligers die graag voor alle gasten klaar staan om ze te helpen/ondersteunen bij wat de gast ook maar nodig heeft om zo optimaal mogelijk van de bedevaart te genieten.
We hebben in Banneux voldoende rolstoelen en rollators.
We hebben vele vieringen die allemaal rolstoel toegankelijk zijn. 

Kosten
En dit alles voor een prijs van € 390,00  alles inbegrepen. Voor een 1-persoons kamer is er een toeslag van € 50,00 ( dus € 440,00)

Meer informatie
  • Opgeven: voor 15 juli
  • Propagandist: Ans Olde Theussink, tel. 06 27 40 82 73 
  • Tridium coördinator: Bert Elferink, tel. 06 23 77 03 41
  • Eventueel komen we bij u thuis voor verdere informatie. 

Activiteitenkalender

Volledige agenda klik hier

Recente columns

Teken van liefde
door
parochievicaris Willy Rekveld
Zaaien en oogsten
door
past. werker Frank de Heus

Bekijk meer columns

Like ons op Facebook

TOP