Laat U uw geluk ook afhangen van de sterren ?


Beste mensen,

Ik mag me vergissen, maar volgens mij ben je tegenwoordig wel haast verplicht te weten wat je horoscoop is voor de komende week, tenminste als ik afga op radio, tv en 'de bladen '.

Zeg nou eens, laat U uw geluk ook afhangen van de sterren ? Kunnen alleen dan pas een onverwachte meevaller en een helpende hand je weer moed geven ? En van je horoscoop moet je ook perse een partner of een liefdesrelatie hebben. Zoiets van 'Praat eens met je partner '.

Voor alle duidelijkheid ik laat dus mijn geluk niet afhangen van de sterren. Mijn geluk kan ik vinden in de omgang met God en de mensen die ik ontmoet. En in mijn eigen hart. Maar als ik u toch een horoscoop mag geven, dan deze :

U bent toch ook het hele jaar door een mens met een hart. Daarom : bemin de Heer Uw God en Uw naaste als uzelf.

Deze horoscoop is natuurlijk niet van mijzelf, maar van de Schepper van alle sterren; geldt voor alle jaren, voor alle sterrenbeelden. Wie daarnaar leeft, heeft dunkt mij altijd onverwachte meevallers!

Auteur
Pastoor Theo H.P. Munsterhuis


Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze blog


ReageerDoor op versturen te klikken gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens conform onze Privacyverklaring (AVG)


Activiteitenkalender

Volledige agenda klik hier

Recente blogs

Wie in de schaduw Gods mag wonen
door
past. werker Frank de Heus
Vrij zijn
door
jongerenwerkster Ans te Lintelo

Bekijk meer blogs

Like ons op Facebook

TOP