Lourdesreis - bericht 1


Bericht 1.

Nog een nacht slapen en we vertrekken naar Lourdes. Vanmiddag hebben we de laatste voorbereidingen getroffen, alles staat klaar in het parochiecentrum.
Vandaag stond er een mooi artikel in de Dinkellander over onze bedevaart met foto. Het leeft enorm in de parochie, het enige wat je hoort is: mooie reis, fijne bedevaart, veel devotie. Iedereen is met de pelgrims betrokken. Dat doet ons organisatie goed daar doen we het voor.

 
Velen gaan op bedevaart met een boodschappenlijst, zo doe ik dat ook. Wat staat er ons boodschappenlijst: intenties, ontsteken van kaarsen, Lourdeswater, een rozenkrans en nog veel meer. Gelukkig is er ruimte in de bus voor al deze boodschappen. We hopen dat we mooi weer krijgen, zowel onderweg als in Lourdes. De voorspellingen in Lourdes zijn goed.

Dagelijks zal ik een stukje schrijven, hopelijk zit internet mee en is er verbinding. Morgen komt mijn verslag vanuit Lisieux waar onze 1e overnachting zal zijn.

Hartelijke groeten, Diaken Bert Huitink.


Reacties

Maroesjka Sleegers 11-9-2013 20:55:27

RE: Lourdesreis - bericht 1

Reageer

Het vertrek vanochtend vroeg was indrukwekkend. Veel pelgrims die meegaan, veel mensen die hen wegbrachten en twee bussen die zich langzaam vulden... En dan die klokken, die heel Losser lieten horen dat er wat bijzonders stond te gebeuren! Ik wens jullie een heel mooie, inspirerende, kracht-gevende bedevaart. Kom gesterkt en behouden weer terug. Bid voor ons.

Rinet Koenders 13-9-2013 11:00:32

RE: Lourdesreis - bericht 1

Reageer

Hallo allemaal ik hoop dat jullie een goede heen reis
hebben gehad.
Een mooie tijd in Lourdes genieten en veel devotie dat is
heel belangrijk.


Groeten Rinet Koenders\sReageerDoor op versturen te klikken gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens conform onze Privacyverklaring (AVG)


Activiteitenkalender

Volledige agenda klik hier

Recente blogs

‘Verantwoordelijk-heid nemen’
door
Past. werker Frank de Heus
Het elfde gebod: Geniet!
door
Past. werkster Carla Berbée

Bekijk meer blogs

Like ons op Facebook

TOP