The Voice of...


The Voice of...

Als je vraagt wie het gezien heeft, The Voice of Holland, zegt bijna iedereen dat-ie het wel kent of gezien heeft. Een populaire formule, die hoge kijkcijfers scoort en vooral veel jongeren aanspoort om een sms'je te sturen voor de meest favoriete kandidaat. Martijn en Wendy jutten de boel op: 'Kandidaat x staat bovenaan in de peiling.

Jij kunt jouw favoriet nu nog steunen met je stem! Nog een paar minuten en de lijnen gaan dicht'.

En nu weer The Voice Kids, met zeer talentvolle kinderen! Het is heel bijzonder hoe dit vermaak zich uitbreidt en aanslaat.

Het jongerenpastoraat zou die 'kijkcijfers' ook wel willen scoren. We hebben over het algemeen over deelname niet te klagen, maar we moeten er als begeleiders wel veel voor doen. Met e-mailberichten, brieven per post, belrondes en met sms'jes trekken we de jongeren naar het door ons bedachte, leuke programma toe. Het verschil is misschien wel dat ze er voor in actie moeten komen. Ze moeten eraan herinnerd worden door de ouders, vervolgens de stap zetten om zich op te geven per e-mail en dan nog naar ons toe komen. Het programma moet leuk zijn en vrienden en vriendinnen moeten ook gaan. Maar wie daadwerkelijk naar het JP komt beleeft ook wat! Ervaart iets speciaals en ontmoet bijzondere mensen.

The Voice.. van het JP brengt mensen echt in beweging, er gebeurt iets met die mensen. Jongeren vanaf twaalf jaar, jonge begeleiders, maar ook de ouders van de jongeren maken samen en afzonderlijk, bijzondere dingen mee. THE VOICE, de stem van het gedachtegoed van onze geloofsovertuiging, geeft ons nog veel inspiratie voor het opzetten van nieuwe aansprekende programma's. Dat hopen we nog vele jaren te mogen doen.

A.s. maandag 6 februari nodigen we ouders en begeleiders uit voor een bijeenkomst in de parochiezaal van de St. Martinuskerk over een thema uit de leefwereld van jongeren: nadenken en piekeren. Sprekers zijn Mevr. Ankie Bergsma en Mevr. Rian Meijer, preventiemedewerkster en psycholoog bij Mediant.

De toegang is gratis. We beginnen om 20.00 uur.

Op 26 april tussen 8.45 en 11.45 u. laten we onze stem weer horen in JP Sirkelslag. Dit is een interactief spel voor alle groepen 8 van de katholieke basisscholen in onze parochie.

De winnende groep verdient een klassenfeest.

Auteur:
Ans te Lintelo


 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze blog


ReageerDoor op versturen te klikken gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens conform onze Privacyverklaring (AVG)


Activiteitenkalender

Volledige agenda klik hier

Recente blogs

‘Verantwoordelijk-heid nemen’
door
Past. werker Frank de Heus
Het elfde gebod: Geniet!
door
Past. werkster Carla Berbée

Bekijk meer blogs

Like ons op Facebook

TOP