Wij gaan weer beginnen!


Wij gaan weer beginnen!

In spelshows en talkshows is een veel gehoorde kreet aan het begin: “We gaan beginnen". Ook een andere uitspraak is: "De bal gaat weer rollen", na een periode van rust, bij de aanvang van de vaderlandse competitie. Men gaat weer strijden met hart en ziel om het hoogste te bereiken. Vrouwen en mannen, jongeren en kinderen komen in beweging om anderen te bewegen mee te doen.

Ook voor onze parochies met haar geloofsgemeenschappen gaat na een periode van rust, ook al werden er wel vieringen gehouden, de draad weer opgepakt om aan een nieuw werkjaar gestalte te geven. We gaan weer beginnen. De bal gaat weer rollen.

Vele vrijwilligers, vrouwen en mannen, maar ook jongeren en kinderen willen naast het pastoraal team samen gestalte geven aan de kerk van vandaag en hopelijk ook voor de toekomst. Zij vragen zo ook in die zin aan de geloofsgemeenschappen om in beweging te komen. Om betrokken te zijn op wat wij willen vieren in datgene waar wij voor willen staan. De blijde Boodschap, het verhaal van God, zichtbaar geworden in zijn Zoon Jezus Christus. Zijn Boodschap daagt ons uit en wil ons op weg zetten, de weg ten leven. Ook zullen kinderen, jongeren op hun weg zich voorbereiden op hun Eerste heilige Communie of het Heilig Vormsel. Maar ook op andere momenten zullen mensen in beweging komen in alles wat wij vieren.

Ik wens ons allen parochianen, de vele vrijwilligers op wat voor vlak zij werkzaam zijn dan ook een mooi en zegenrijk werkjaar toe. Good goan,

Willy Rekveld, parochievicaris

 
  

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze blog


ReageerDoor op versturen te klikken gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens conform onze Privacyverklaring (AVG)


Activiteitenkalender

Volledige agenda klik hier

Recente blogs

Waakzaam
door
parochievicaris Willy Rekveld
Adventskalender
door
jongerenwerkster Ans te Lintelo

Bekijk meer blogs

Like ons op Facebook

TOP