JP op pad met 't Winlo

Het Winlo en ‘t Jongerenpastoraat samen op pad

De stichting ’t Winlo staat voor zo zelfstandig mogelijk Wonen in Losser voor jonge mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. 't Winlo, gelegen aan de Langenkamp in Losser, vierde haar eerste lustrum op 2 juni 2019 met een gezellige receptie. Vijf jaar geleden hebben de bewoners samen met het Jongerenpastoraat van Maria Vlucht een tv voor de gezamenlijke woonkamer bij elkaar verdiend met de verkoop van eieren.

Nu, vijf jaar later, hebben wij, als geloofsgemeenschap en Jongerenpastoraat, hen een cadeautje aangeboden tijdens de receptie op 2 juni. De bewoners konden zelf een activiteit uitzoeken. Het werd midgetgolven!
De afspraken werden gemaakt en 4 JP-jongeren en een begeleidster van toen, gaven zich op om mee te gaan. Pastoor Paul Daggenvoorde was er ook bij.
Marvin, Sofie, Vincent en Robin gingen op de fiets. Wouter, Inge, Laurien en Noa gingen bij Ans in de auto. Dennis nam Sanne, Tim en José mee in zijn auto. Bij de Midgetgolf zat Jolijn in de jury.

Robin en Vincent hebben de eerste prijs gewonnen bij het midgetgolven. Ze kregen een groot applaus. Jolijn zei dat iedereen het heel goed gedaan had! Het was bijzonder dat er zo’n goede sfeer in de groep was en we hebben best geboft met het weer. We sloten de activiteit af met het eten van een ijsje. En dat was heel lekker! 

Hier zijn de foto's van een geslaagde middag:

 

Activiteitenkalender

Volledige agenda klik hier

Recente columns

Elkaar bevestigen
door
parochievicaris Willy Rekveld
Bidden
door
pastoor Paul Daggenvoorde

Bekijk meer columns

Like ons op Facebook

TOP