JP Pieten op ouderenbezoek

Donderdag 23 november: JP bij ouderen in Losser
De Pietjes gingen naar Losser, naar de Sint Maartens-Stede, om de ouderen een bezoekje te brengen. Het was een vrolijke boel. De bewoners hebben veel plezier gehad en genoten van de gekke capriolen van de pietjes. Ook de bedbewoners werden niet vergeten!
 
Vrijdag 24 november: JP bij ouderen in Overdinkel
Na een lange reis met de bus gingen de Pietjes de volgende dag naar Overdinkel. Natuurlijk werd eerst onze eigen pastoor, pastor Rekveld, van harte begroet. Van daaruit gingen de Zwarte pieten van het Jongerenpastoraat naar de bewoners van de Tiekerhook. 
Spontaan en met veel plezier kwamen de pieten de huiskamers binnen. Bewoners genoten van de vrolijke en goed gemutste pieten. Het was super om te zien hoe de pieten contact maakten met de bewoners, door samen sinterklaasliedjes te zingen en te dansen. Bij diverse liederen hadden zij een mooie act.
Ook voor enkele bewoners die al op de slaap/woonkamer waren werd tijd gemaakt. Bijvoorbeeld door aan het bed te zitten om een hand vast te houden en als dank hiervoor een brede glimlach terug te krijgen. Het blijven de kleine dingen die het doen!
 
Vrijdag 1 december: JP bij ouderen in Enschede
Tien zwarte Pieten van het JP hebben op vrijdag 1 december een bezoek gebracht aan Woonzorgcomplex Het Florapark in de wijk ’t Ribbelt Stokhorst te Enschede. Ook deze ouderen hebben genoten. Kortom, het was weer een feestje! 
De laatste drie foto's uit dit fotoalbum zijn van deze locatie.

Activiteitenkalender

Volledige agenda klik hier

Recente blogs

Vrij zijn
door
jongerenwerkster Ans te Lintelo
‘Verantwoordelijk-heid nemen’
door
Past. werker Frank de Heus

Bekijk meer blogs

Like ons op Facebook

TOP