Kerststallen Maria Vlucht

Omdat de lockdown in december 2020 ook de kerken in onze parochie Maria Vlucht treft, willen wij u in dit fotoalbum de fraaie kerststallen van onze geloofsgemeenschappen laten zien. Voor de online kerkdiensten, raadpleeg de pagina Online kerkdiensten ivm lockdown.

Video's:
U hoort de klanken van de Midwinterhoorn, geblazen in het Gerardus Majellapark in Overdinkel en ziet een impressie van de bijzondere Kerstgroep van parochievicaris Rekveld en een uitzending daarover van RTV Sternet.

Foto's:
Daaronder vindt u de kerststallen in onze kerken, resp. in de OLV van de H. Rozenkranskerk in Glanerbrug (én de mooie kerstbomen!); in de Jacobus de Meerderekerk in Lonneker (én de mooie kerstvitrine!); in de dagkapel in de H. Maria Geboortekerk in Losser (bij glas-in-loodraam); in de H. Maria Geboortekerk in Losser; in het Gerardus Majellapark in Overdinkel; in de Gerardus Majellakerk in Overdinkel en tenslotte details van de Kerstgroep van parochievicaris Rekveld in Overdinkel. Met als afsluiting de Jacobus de Meerderkerk in Lonneker bij nacht.

Wij wensen u ondanks alles een zalig Kerstfeest en een heel gelukkig en gezond Nieuwjaar!

Meer inspiratie vindt u op de inspiratiepagina Advent en Kerstmis; de website Vier Kerstmis.nl en Kiek in de Kerststal


 
 

Activiteitenkalender

Volledige agenda klik hier

Recente blogs

Hemelvaart
door
past. werker Frank de Heus
Heb elkaar lief
door
pastoor Paul Daggenvoorde

Bekijk meer blogs

Like ons op Facebook

TOP