Kerststallen Maria Vlucht

Omdat de lockdown in december 2020 én in 2021 ook de kerken in onze parochie Maria Vlucht treft, willen wij u in dit fotoalbum de fraaie kerststallen van onze geloofsgemeenschappen laten zien. Klik hier voor een overzicht van de online-vieringen 2021.

Video's:
U hoort hier de klanken van de Midwinterhoorn, geblazen in het Gerardus Majellapark in Overdinkel in 2020:


En u ziet hier een impressie van de bijzondere Kerstgroep van parochievicaris Rekveld en een uitzending uit december 2020 daarover van RTV Sternet:


Helaas kon in 2021 door de lockdown de Kerstexpositie in de Steenfabriek te Losser niet bezocht worden. U kunt in het filmpje van Twente FM toch even rondkijken en horen dat de moed niet opgegeven wordt!


Foto's:
Hieronder vindt u de kerststallen in onze kerken, resp. in de OLV van de H. Rozenkranskerk in Glanerbrug (én de mooie kerstbomen!); in de Jacobus de Meerderekerk in Lonneker (én de mooie kerstvitrine!); in de dagkapel in de H. Maria Geboortekerk in Losser (bij glas-in-loodraam); in de H. Maria Geboortekerk in Losser; in het Gerardus Majellapark in Overdinkel; in de Gerardus Majellakerk in Overdinkel en tenslotte details van de Kerstgroep van parochievicaris Rekveld in Overdinkel. Met als afsluiting de Jacobus de Meerderkerk in Lonneker bij nacht.

Wij wensen u ondanks alles een zalig Kerstfeest en een heel gelukkig en gezond Nieuwjaar!

Meer inspiratie vindt u op de inspiratiepagina Advent en Kerstmis en de website Vier Kerstmis.nl 

Activiteitenkalender

Volledige agenda klik hier

Recente blogs

Waakzaam
door
parochievicaris Willy Rekveld
Adventskalender
door
jongerenwerkster Ans te Lintelo

Bekijk meer blogs

Like ons op Facebook

TOP