Lourdesreis 2023


Van donderdag 27 april t/m vrijdag 5 mei 2023 gingen ruim 40 pelgrims uit de parochies van Zuidoost Twente, de Drie-in-eenparochie (Maria Vlucht, Jacobusparochie Enschede en Franciscusparochie), op bedevaart in Lourdes. Via Reims en Vezelay kwamen ze daar veilig aan.

Zondag 30 april was er een eucharistieviering voor alle Nederlandse pelgrims bij de grot van Bernadette onder leiding van kardinaal Eijk. Een hele happening, want er waren maar liefst rond de 1000 pelgrims vanuit Nederland in Lourdes! Deze eucharistieviering kunt u hier terugkijken: Rechtstreekse eucharistieviering vanuit Lourdes, Frankrijk. Hoofdcelebrant: kardinaal Wim Eijk.
Voorafgaand aan de eucharistieviering was er een geloofsgesprek op de Nederlandse televisie met vicaris Cornelissen. Ook deze kunt u terugkijken: Geloofsgesprek met vicaris en hoofdalmoezenier Cornelissen.

Op de Facebookpagina Lourdes bedevaarten afdeling Twente werd regelmatig verslag van de reis gemaakt. Met toestemming mogen wij onderstaande foto's delen, zodat u een beetje mee kunt reizen!

Ook op de website van het aartsbisdom kunt u verslagen lezen en foto's zien van de vijfde jublileumbedevaart, zie Bedevaart Lourdes 2023.

 

Activiteitenkalender

Volledige agenda klik hier

Recente columns

Geen wetenschap maar levenslessen
door
past. werker Frank de Heus
Eerst zien en dan geloven
door
parochievicaris Willy Rekveld

Bekijk meer columns

Like ons op Facebook

TOP