Oogstdankviering Beuningen 2017

Zondag 3 september 2017 was er een Oogstdankviering op de kippenboerderij van de familie Nijhuis in Beuningen. Het thema van de dienst was: Brood om van te delen. 
 
Deze dienst werd georganiseerd op initiatief van LTO Noord en Zij-Actief afdelingen Losser en Beuningen. Aan de voorbereiding van de dienst werkten de katholieke geloofsgemeenschappen van Losser, De Lutte en Beuningen en de Protestantse Gemeente Losser mee. Voorgangers waren dominee Hennie Marsman van de PKN uit Losser en pastoraal werkster Ingrid Schraven van de parochie Lumen Christi.
Het Themakoor uit De Lutte verleende haar muzikale medewerking en voor de kinderen was er kinderkerk. Door de dames van Zij-Actief werd de aankleding van het erf verzorgd. Kortom, alle ingrediënten voor een prachtige viering waren aanwezig!
 
Het was dan ook een hele mooie viering in de open lucht met stralend weer. 
Er kwamen maar liefst ca. 300 mensen naar het bedrijf van de familie Nijhuis om samen God te danken voor de oogst. We deelden van onze dank door een collecte voor de Voedselbank, die € 594,51 opbracht. 
Na de oecumenische oogstdankdienst was er koffie en brood met een gebakken ei. 
 
Allen die hebben meegewerkt aan de voorbereiding en totstandkoming van de dienst, waaronder de KVG uit Losser: hartelijk dank!
 
Ingrid Schraven, pw
 
 

Activiteitenkalender

Volledige agenda klik hier

Recente blogs

Met vallen en opstaan
door
pastoor Paul Daggenvoorde
Wat gij wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander
door
past. werker Frank de Heus

Bekijk meer blogs

Like ons op Facebook

TOP