Palmpasen 2019

Palmpasen is overal in Maria Vlucht volop gevierd.

  • In Glanerbrug kwamen op vrijdag 12 april kinderen samen in het parochiehuis om een Palmpasenstok te maken. Deze werden gezegend door Pastor Daggenvoorde. Op zaterdag 13 april (niet op zondag, vanwege de marathon) werd een korte Palmpasenoptocht gelopen van de kerk naar Liberein Ariënshuis, om daar de grote Palmpasen te schenken. De paashaas liep mee en deelde chocoladeeitjes uit onder de bewoners. Weer terug bij de kerk konden de kinderen eieren zoeken en lekker spelen en kregen ze na afloop allemaal een lekkere verrassing.
  • In Overdinkel kwamen op zaterdag 13 april kinderen samen in het Heideschöpke om samen met vrijwilligers van werkgroep Natuurlijk sAmen een Palmpasenstok te maken. De kinderen liepen toen ze klaar waren in processie naar de Gerardus Majellakerk voor een gezellige gezinsviering.
  • In Losser was er op zaterdag 13 april een korte oecumenische viering met pastor Carla Berbée en dominee Hennie Marsman, waarna vele kinderen meeliepen in de Palmpasenoptocht, achter de fanfare aan. Een kort verslag hierover vindt u in de Hallo Losser.
  • In Lonneker was er op zondag 13 april helaas geen Palmpasenviering ivm de marathon, maar wel een Palmpasenoptocht georganiseerd door het Oranjecomité VKL, met fanfare en een heuse prijsuitreiking!
Bekijk de foto's ook op Instagram!

 

Activiteitenkalender

Volledige agenda klik hier

Recente columns

Teken van liefde
door
parochievicaris Willy Rekveld
Zaaien en oogsten
door
past. werker Frank de Heus

Bekijk meer columns

Like ons op Facebook

TOP