Vrijwilligersavond Katholiek Losser 2018

Donderdag 6 september was de jaarlijkse vrijwilligersavond voor alle vrijwilligers van geloofsgemeenschap Katholiek Losser. De avond werd gehouden in café Heijdemann met een hapje en een drankje en een hilarisch optreden van drie dames van het dameskoor, die zich De Rechtbank noemden.

Er waren toespraken van onze voorzitter en onze nieuwe pastoor Paul Daggenvoorde, die zich voorstelde en vertelde in welke parochies hij werkzaam is geweest en wat hij verder zoal heeft gedaan. Pastor Daggenvoorde zal op korte termijn verhuizen naar de oude pastorie waar pastor Monninkhof heeft gewoond en verblijft tot die tijd in De Wonne in Enschede. Over ons Twente zei hij: “Platproaten kan ik niet, maar drommels goed verstoan”.

Natuurlijk werden ook dit jaar weer trouwe vrijwilligers gehuldigd voor hun inzet. Pastor Carla Berbée zette Alphons en Sini Punte in het zonnetje met lovende woorden en een welverdiende cadeaubon. Alphons vanwege zijn werk rondom het kerkhof en Sini voor haar vele taken, zoals gastvrouw. Ze waren zeer verrast. 
We kijken terug op een gezellige avond en willen nogmaals alle vrijwilligers bedanken voor alles wat ze voor onze geloofsgemeenschap gedaan hebben het afgelopen jaar. 

 

Activiteitenkalender

Volledige agenda klik hier

Recente blogs

Vrij zijn
door
jongerenwerkster Ans te Lintelo
‘Verantwoordelijk-heid nemen’
door
Past. werker Frank de Heus

Bekijk meer blogs

Like ons op Facebook

TOP