Afscheid bestuurslid Henk Engbers


Het parochiebestuur heeft op 5 april 2023 afscheid genomen van Henk Engbers als bestuurslid van onze parochie. Henk heeft zich gedurende de afgelopen 12,5 jaar met toewijding en deskundigheid ingezet voor onze parochie en het parochiebestuur is hem daarvoor zeer dankbaar.

Als lid van het nieuwe bestuur van de indertijd juist opgerichte parochie Maria Vlucht, heeft Henk altijd de belangen van onze parochie en haar locaties vooropgesteld.
Zijn portefeuille begraafplaatsenbeheer en later (als waarnemer) gebouwen en beheer was indrukwekkend. Hij heeft deze taken altijd op een zeer secuur en zakelijke manier uitgevoerd, in collegiaal overleg met de locaties en betrokkenen.

Gezondheidsredenen hebben Henk doen besluiten om afscheid te nemen van het parochiebestuur. Hij was graag gebleven tot de komst van een nieuw parochiebestuur, daarom alle respect voor zijn besluit. 

Het parochiebestuur heeft met een klein gezelschap afscheid genomen van Henk als bestuurslid. Het was een fijne en waardevolle bijeenkomst, waarbij het bestuur Henk heeft bedankt voor zijn jarenlange inzet voor onze parochie.

Henk, namens alle parochianen van Parochie Maria Vlucht, bedankt voor alles wat je hebt gedaan voor onze parochie. Alle goeds voor alles, geniet van je “bestuurspensioen”.

Parochiebestuur Maria Vlucht

PS Meld u zich aan als nieuw bestuurslid?

Activiteitenkalender

Volledige agenda klik hier

Recente columns

Teken van liefde
door
parochievicaris Willy Rekveld
Zaaien en oogsten
door
past. werker Frank de Heus

Bekijk meer columns

Like ons op Facebook

TOP