Activiteiten JP Bisdom

 

Ben je op zoek naar leuke activiteiten binnen Maria Vlucht, klik dan op de pagina van ons Jongerenpastoraat:
Activiteiten JP Maria Vlucht

 


 

Jong Aartsbisdom

Mauricio Meneses Santiago uit Colombia is naar Nederland gekomen als missionaris. Hij werd op 6 mei 2017 diaken gewijd en wordt op 11 november 2017 priester gewijd. Hij werkt onder de jongeren in het Aartsbisdom Utrecht. Je kunt hem dan ook gemakkelijk tegenkomen bij de Jongerenactiviteiten voor het Aartsbisdom.

Priester Roderick Vonhögen heeft een portret van hem gemaakt in zijn programma 'Roderick zoekt licht' van 17 oktober 2017. Hier kun je deze uitzending terugkijken en Mauricio een beetje leren kennen: Missionaris in Nederland
 
Meer informatie over de activiteiten voor jeugd en jongeren kun je vinden op Facebook en op www.jongaartsbisdom.nl
 


22-27 JANUARI 2019: WERELDJONGERENDAGEN PANAMA

Laatste nieuws: Wereldjongerendagen Panama: vier reisopties

De Wereld jongerendagen (WJD) zijn het grootste jongerenevenement ter wereld. Honderdduizenden jongeren uit de hele wereld komen samen om het katholieke geloof te vieren.
 
WJD betekent dan ook: nieuwe vrienden maken, nieuwe culturen leren kennen, feest vieren, samen de eucharistie beleven, je grenzen verleggen en vooral heel veel gezelligheid. Het belooft een ervaring te worden om nooit te vergeten.
Dus wees erbij in januari 2019!
 
Houd deze website in de gaten voor alle nieuwsberichten: http://wjd.jongkatholiek.nl (hierop staat een link naar de brochure)
 
 
 
 
 

Like ons op Facebook

TOP