Activiteiten JP Bisdom

 

Ben je op zoek naar leuke activiteiten binnen Maria Vlucht, klik dan op de pagina van ons Jongerenpastoraat:
Activiteiten JP Maria Vlucht

 


 

Jong Aartsbisdom
Binnen ons Aartsbisdom is er het Jongeren Platform Utrecht (JPU) en Jong Aartsbisdom (ook buiten Utrecht). Bij beide groepen ben je welkom!
Met ingang van 1 februari 2019 werd mevrouw Z.M.C. (Sarah) Mijhad-Hoogeveen benoemd tot jongerenwerker van het Aartsbisdom Utrecht.
Sarah Mijhad (26) is geboren in Baarn en volgt de Hbo-lerarenopleiding tweedegraads tot geschiedenisdocent aan de Hogeschool Utrecht. In Oostenrijk heeft zij een jaar Theologie gestudeerd aan een internationaal theologisch instituut. Zij wil zich onder meer inzetten voor goede vorming en catechese van jongeren, om hen zo te helpen een hechte band met Jezus en de Kerk te onderhouden. Zij heeft Jesús Mauricio Meneses Santiago opgevolgd. 

Social Media
Meer informatie over de activiteiten voor jeugd en jongeren kun je vinden op Facebook op www.jongaartsbisdom.nl
 en op Instagram

Opgave voor activiteiten
Voor vragen en opgave kun je terecht bij mevr. Z.M.C. (Sarah) Mijhad,

jongerenpastoraat@aartsbisdom.nl (aanwezig op dinsdag en woensdag)
 
ZONDAG 22 MAART: VORMELINGENDAG VICARIAAT DEVENTER - GEANNULEERD IVM CORONAVIRUS

ROME REIS: JONGERENBEDEVAART NAAR ROME 26-04 T/M 02-05 2020 - GEANNULEERD IVM CORONAVIRUS!!!!!!!
 
ZATERDAG 16 MEI 2020: INSPIRATIEDAG JONGERENWERK, THEMA MENTORSCHAP - GEANNULEERD IVM CORONAVIRUS!!WERELDJONGERENDAGEN 2022 2023 in LISSABON
Maria stond op en ging met spoed op weg, een passage ontleend aan Lc 1,39, wordt het thema wordt van de komende Wereldjongerendagen van 2022 in Lissabon (Portugal).
"Voed en verspreid het vuur van Christus dat je in je hebt. De Kerk heeft jullie nodig om volledig zichzelf te zijn." Dat is de boodschap van paus Franciscus aan de jongeren voor de komende Wereldjongerendagen.
In verband met het Coronavirus worden de Wereldjongerendagen een jaar uitgesteld en dus gevierd in 2023. Lees: Wereldjongerendagen een jaar uitgesteld

 

TERUGKIJKEN: WERELDJONGERENDAGEN 2019 PANAMA
Bekijk hier de video's over de afgelopen Wereldjongerendagen in Panama! De volgende Wereldjongerendagen vinden plaats in Lissabon in juli 2022.
Op de KRO kun je hier terugkijken: Wereldjongerendagen Panama en Katholiek Vandaag maakte deze samenvatting:

 

En een impressie van de Wereldjongerendag in Ameland voor de Nederlandse jongeren:
 

Dit was de uitodiging van paus Franciscus:
 
 
 
 
 
TOP