Activiteiten JP Bisdom

Ben je op zoek naar leuke activiteiten binnen Maria Vlucht, klik dan op de pagina van ons Jongerenpastoraat: Activiteiten JP Maria Vlucht
 

Doe mee met de grote enquête voor jongeren!


Ben je tussen de 16 en 29 jaar? Dan mag jij meedoen met de grote enquête onder jongeren! Er worden vragen gesteld over je geloof, roeping en nog veel meer. Jouw mening telt mee op de Jongerensynode in oktober. Grijp je kans en doe mee!

Lees er alles over in het nieuwsbericht: Enquête voor jongeren

Of ga meteen naar de vragenlijst: Nederlandse vragenlijst jongeren tbv bisschoppensynode 2018Meer informatie over de activiteiten voor jeugd en jongeren kun je vinden op Facebook en op www.jongaartsbisdom.nl 
Kijk ook eens op www.jongkatholiek.nl22-27 JANUARI 2019: WERELDJONGERENDAGEN PANAMA

De Wereld jongerendagen (WJD) zijn het grootste jongerenevenement ter wereld. Honderdduizenden jongeren uit de hele wereld komen samen om het katholieke geloof te vieren. 

WJD betekent dan ook: nieuwe vrienden maken, nieuwe culturen leren kennen, feest vieren, samen de eucharistie beleven, je grenzen verleggen en vooral heel veel gezelligheid. Het belooft een ervaring te worden om nooit te vergeten. 
Dus wees erbij in januari 2019!
Houd deze website in de gaten voor alle nieuwsberichten: http://wjd.jongkatholiek.nl (hierop staat een link naar de brochure)

Deel op Social Media!