Nieuws Jongerenpastoraat

Het Jongerenpastoraat (JP) is er voor jou!
 
Jongeren vanaf 12 jaar, gevormd of niet gevormd, zijn voor zes bijzondere activiteiten per jaar, van harte welkom bij het jongerenpastoraat. Ouders kunnen mee denken over de inhoud van deze bijeenkomsten. Daarvoor is drie keer per jaar een vergadering van de werkgroep JP.

JP Maria Vlucht zet haar activiteiten natuurlijk ook op Facebook. Heb jij ook nieuws of ideeën, laat het ons weten!
Als jongere ontmoet je bijzondere mensen, die je anders niet zouontmoeten. Je komt op plekken, waar je anders waarschijnlijk niet zou komen. Je ontmoet elkaar en maakt kennis met mensen die bijzondere keuzes maken. Het is ook gewoon gezellig om als jongerengroep bij elkaar te zijn en samen dingen mee te maken.
 
Ook als ouder/ begeleider kun je mee doen in de werkgroep. Dan loop je een eindje mee met de jongere, je verwondert je vast en zeker en je speelt een rol in hun leven binnen een groep. Dat is uitermate boeiend. Ook als de ouder niet kan participeren is de jongere van harte welkom.
 
Lees meer over onze activiteiten op de pagina Jongerenpastoraat Maria Vlucht!
 

 

Jongerenpastoraat van het Bisdom

Wil je meer doen in een groter verband? Dat kan! Ook binnen het Aartsbisdom, en daaronder vallen heel veel parochies hier in de buurt, worden jongerenactiviteiten georganiseerd. Want daar horen wij ook bij! Kijk maar eens op de pagina Activiteiten JP Bisdom!
 
Jong Aartsbisdom heeft een website en ook een Facebookpagina.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
TOP