Nieuwsoverzicht


Tot en met 6 februari zullen binnen onze parochie Zuidoost Twente voorlopig nog alleen vieringen worden aangeboden in de eucharistische centra in Losser, Enschede en Haaksbergen voor max. 50 personen; reserveren blijft dus verplicht. Hier leest u de nieuwste update.


Een nieuwsbrief in het teken van verandering: nieuwe eucharistievieringen in onze eucharistische centra, een oproep voor jongeren om in Haaksbergen mee te praten over veranderingen, een toelichting op hoe wij de Synode vorm gaan geven én een toepasselijke bezinning van parochievicaris Rekveld.


Het afgelopen jaar heeft de kerk veel inkomsten gemist door de coronacrisis. Maar de kerk wil er natuurlijk juist in tijden van crises ook voor u zijn! Geeft u ook om onze kerk? Steun ons dan met de Actie Kerkbalans! Op 15 januari luidden de klokken in Losser als startsein de actie in. Actie Kerkbalans duurt tot 29 januari.


Van 6 t/m 11 augustus wordt er weer een Kinderkamp én een Tienerkamp in Haarle georganiseerd door Jong Aartsbisdom. Een superleuke manier om leeftijdgenoten te leren kennen en samen een week vol sport, spel en verdieping te beleven. Lees gauw hoe je mee kunt doen!


Met ingang van zondag 16 januari zijn er weer openbare vieringen, echter alleen op zondag vanuit de verschillende eucharistische centra binnen onze parochie Zuidoost Twente. Omdat er max. 50 personen aanwezig kunnen zijn, dient u weer van tevoren te reserveren!


De beste wensen voor het nieuwe jaar! De scholen gaan weer open en daarmee ook de activiteiten voor de jeugd. Het pastoresteam wil graag benadrukken dat zij aanwezig zijn voor een luisterend oor en dat wij zelf zegen voor elkaar kunnen zijn. Pastor Berbée sluit af met een bezinning over de Doop van de Heer.


De Reisbrochure van het Huis voor de Pelgrim is uit! Onder voorbehoud van eventuele coronabeperkingen is er door het Huis van de Pelgrim een selectie bedevaartreizen georganiseerd; niet alleen naar Lourdes, maar naar vele andere bedevaartplaatsen in en buiten Europa.


UITGESTELD!!! In het kader van de Dag van het Jodendom worden zondag 23 januari 2022 twee lezingen op één dag voor u aangeboden: DEZE DAG WORDT VERPLAATST IVM CORONACRISIS.

Activiteitenkalender

Volledige agenda klik hier

Recente blogs

Zeg 't maar!
door
jongerenwerkster Ans te Lintelo
Doen!
door
parochievicaris Willy Rekveld

Bekijk meer blogs

Like ons op Facebook

TOP