Nieuwsoverzicht


In het weekend van 7 op 8 juli hebben zestien jongeren gebivakkeerd in zelfgemaakte hutjes in de pastorietuin van de H. Maria Geboortekerk om geld in te zamelen voor daklozen. De opbrengst was voor De Wonne Enschede!


Op zaterdag 21 juli wordt afscheid genomen van pastor Monninkhof in de Sint Jan-kerk aan de Haaksbergerstraat 253 te Enschede met een viering uit dankbaarheid. Deze viering begint om 19.00 uur. Na de viering is er gelegenheid om persoonlijk afscheid te nemen. U bent allen van harte welkom!


Pastor André Monninkhof zal per 1 september a.s. afscheid nemen van onze parochies Maria Vlucht, Jacobusparochie Enschede en St. Franciscus van Assisië. Hij zal worden opgevolgd door pastor Paul Daggenvoorde.


Op dinsdag 25 september om 20.00 uur bent u van harte welkom in het parochiecentrum van de H. Maria Geboortekerk om mee te denken over hoe we verder kunnen gaan na de eerste H. Communie.


In 2018 kunt u elke maand meebidden voor vrede. Per bisdom zal er ook gezamenlijk gebeden worden in een speciale viering. Ook u kunt meebidden voor vrede door het bidden van de rozenkrans en tijdig op de hoogte worden gehouden per sms!

Activiteitenkalender

Volledige agenda klik hier

Recente blogs

‘Ora et labora’
door
past. werker Frank de Heus
Zo zal het zijn
door
pastor André Monninkhof

Bekijk meer blogs

Like ons op Facebook

TOP