Nieuwsoverzicht


Afgelopen vrijdag 10 mei hebben de jongeren van het Jongerenpastoraat gestreden voor de wisselbeker in de jaarlijkse Pubquiz. Het was weer spannend wie er zou winnen en vooral heel gezellig!


Dinsdag 21 mei in Losser is er weer een speciale zieken- en ouderendag met het thema: Ontmoeten in vertrouwen. Een ochtend met ontmoeting, een eucharistieviering, gelegenheid voor ziekenzalving en een gezamenlijke lunch. U komt toch ook!


Ook dit jaar wordt op de laatste zondag van de maand mei, zondag 26 mei, de jaarlijkse Mariakapellendag georganiseerd. Alle kapellen in de regio zijn die dag open. Een mooie aanleiding voor een tocht door ons mooie Twente!


Inmiddels een vaste traditie: in de nacht van Hemelvaart, dit jaar op donderdag 30 mei, zal er weer een wandeltocht plaatsvinden langs de kerken van Maria Vlucht. Deze wordt afgesloten met een gebedsviering om 7.00 uur in de Brilmansdennen. Lees hier alle info en hoe u zich kunt opgeven.


De opgave voor het Vormselproject gaat in het voorjaar van 2019 plaatsvinden. Op zondagmiddag 30 juni 2019 vanaf 13.00 uur in Losser beginnen we met de eerste voorbereidingen. Het Vormselproject zelf begint na de zomervakantie.


Het thema van het komende werkjaar voor het Jongerenpastoraat van de parochie Maria Vlucht is ‘Spoorzoeken’. Een veelzijdig programma voor alle jongeren van Maria Vlucht vanaf 12 jaar!

Activiteitenkalender

Volledige agenda klik hier

Recente blogs

Hoe dan?
door
past. werkster Margot Dijkman
Zalig Pasen!
door
pastoor Paul Daggenvoorde

Bekijk meer blogs

Like ons op Facebook

TOP