Nieuwsoverzicht


Zaterdag 19 januari om 13.00 uur wordt Actie Kerkbalans ingeluid in Losser met gezamenlijk klokgelui van de Martinustoren door de Rooms-Katholieke en Protestantse Kerk, samen met de kapel van zorgcentrum Oldenhove. Een oproep om gul te geven voor je kerk!


Zondag 27 januari om 10.30 uur in de RK-kerk in Glanerbrug is er een oecumenische viering In het kader van de Week van Gebed voor de Eenheid van de Christenen. Een gevarieerde viering mèt een kindernevendienst. Het thema is dit jaar Recht voor Ogen.


In vijf bijeenkomsten in januari en februari wordt resp. in Haaksbergen, Losser, Lonneker en Enschede informatie gegeven over de bedevaart naar Lourdes in 2019. Voorafgaand is er een viering, waarbij u uiteraard ook van harte welkom bent!


De opgave voor het Vormselproject gaat in het voorjaar van 2019 plaatsvinden. Op zondagmiddag 30 juni 2019 vanaf 13.00 uur in Losser beginnen we met de eerste voorbereidingen. Het Vormselproject zelf begint na de zomervakantie.


Het thema van het komende werkjaar voor het Jongerenpastoraat van de parochie Maria Vlucht is ‘Spoorzoeken’. Een veelzijdig programma voor alle jongeren van Maria Vlucht vanaf 12 jaar!

Activiteitenkalender

Volledige agenda klik hier

Recente blogs

Kerstmis
door
pastoor Paul Daggenvoorde
Advent
door
pastoor Paul Daggenvoorde

Bekijk meer blogs

Like ons op Facebook

TOP