Nieuwsoverzicht


Deze woensdag 14 april is er geen nieuwsbrief van ons pastoraal team, maar wel veel te lezen op onze website! De coronamaatregelen blijven voorlopig in onze kerken van kracht. Op onze pagina Vieringen vindt u informatie over hoe te reserveren voor welke vieringen.


Van 31 juli t/m 5 augustus wordt er weer een Kinderkamp én een Tienerkamp in Haarle georganiseerd door Jong Aartsbisdom. Een superleuke manier om leeftijdgenoten te leren kennen en samen een week vol sport, spel en verdieping te beleven. Lees gauw hoe je mee kunt doen!


Zondag 25 april is het Roepingenzondag. Dit jaar is het thema: ‘Wees niet bang, kom dichterbij’. Wereldwijd wordt die dag in kerken en kloosters speciaal gebeden voor roepingen tot het priesterschap, het diaconaat en het religieuze leven.


Hulde voor onze communicanten! Ze hebben in de Vastentijd maar liefst € 528,00 ingezameld voor kinderen in Zambia, één van de projecten van Vastenactie. Ze hebben gebakken, gepoetst, boodschappen gedaan en op nog meer manieren geholpen om geld te verdienen voor kinderen die het minder hebben dan zij.


Hulde voor onze communicanten, die geld hebben ingezameld voor Vastenactie! De lezing over Groene Theologie gaat helaas niet door. Wel is er op 11 april een bijzondere gebedsviering in de Jacobuskerk. Jongerenwerkster Ans te Lintelo vertelt over pasen en jongeren en pastor Berbée over paaservaringen in ons eigen leven.


Woensdag 31 maart hebben de eerste communicanten van Maria Vlucht een rondleiding gekregen in de H. Maria Geboortekerk in Losser. Ze waren zeer onder de druk van al het moois dat er te zien was.


Hier leest u de groet en woorden van troost en bemoediging van de aartsbisschop aan alle gelovigen in het Aartsbisdom Utrecht bij het begin van het Paastriduum 2021.


Het is bijna Pasen. In deze nieuwsbrief vindt u allereerst een Paasgroet van onze pastoor Daggenvoorde en verder een overzicht van de (afgelaste) vieringen en verslagen van het Jongerenpastoraat en Palmpasen. Ook aandacht voor zwerfstenen van liefde, inspiratie voor de Goede Week en meer!


NIEUW: Download en gebruik de MijnRKK-app voor de laatste informatie uit onze parochie én uit de Nederlandse kerkprovincie! Hiermee bent u mobiel optimaal op de hoogte van het laatste nieuws én kunt u hulp vragen en met elkaar communiceren.

Activiteitenkalender

Volledige agenda klik hier

Recente blogs

Over-winnen
door
Jongerenwerker Ans te Lintelo
Ongelofelijk!
door
past. werkster Carla Berbée

Bekijk meer blogs

Like ons op Facebook

TOP