Nieuwsoverzicht
Omzwervingen Trouwboek
Een tweehonderd jaar oud trouwboek uit Haaksbergen is in Losser teruggevonden. Lees hier de belevenissen van een trouwboek op reis met de Historische Kring in de hoofdrol!
Wereldziekendag 2018
Zondag 11 februari 2018 is het Wereldziekendag. Zoals gebruikelijk heeft de paus hiervoor een boodschap geschreven. Paus Franciscus vertrouwt in zijn boodschap voor deze dag alle zieken toe aan Maria. Hier leest u meer:
Brei mee in de Vastentijd!
Doe ook mee met breien van troostdekentjes in de Vastentijd! Vanaf dinsdag 13 februari om 19.00 uur kunt u in de Jakobsschelp in Lonneker elke dinsdagavond mee breien aan troostdekentjes voor zieke kinderen in ziekenhuis MST.
Margot Dijkman naar De Cromhoff
Per 1 april 2018 wordt onze pastoraal werkster Margot Dijkman geestelijk verzorgster bij zorgcentrum De Cromhoff in Enschede. Zij zal dan nog beperkt beschikbaar blijven voor onze parochies als pastoraal werker.
Geslaagde huwelijksvoorbereiding RKZuidoosttwente
Ook in 2018 worden binnen heel RK Zuidoost Twente aanstaande bruidsparen gezamenlijk voorbereid op hun komende huwelijksviering. Centraal staat ontmoeting en uitwisseling. Wij wensen de bruidsparen alvast veel geluk!
Hemelvaartwandeling
Donderdag 10 mei, in de nacht van Hemelvaart, kunt u weer meewandelen langs de kerken van Maria Vlucht! We starten in Lonneker om 1.30 uur, maar u kunt ook later aansluiten. U kunt zich nu al opgeven!
Verenigd in gebed voor de vrede
In 2018 kunt u elke maand meebidden voor vrede. Per bisdom zal er ook gezamenlijk gebeden worden in een speciale viering. Ook u kunt meebidden voor vrede door het bidden van de rozenkrans en tijdig op de hoogte worden gehouden per sms!
Jongerenpastoraat 2017-2018
Ben jij tussen de 12 en 18 jaar? Dan is het Jongerenpastoraat misschien iets voor jou! Gevormd of niet, je bent van harte welkom. Lees hier alles over het programma voor het nieuwe seizoen!