Nieuwsoverzicht
Vredesweek 2017
Van zondag 17 t/m zondag 24 september is het de Vredesweek. De gehele week staat Vrede centraal, een initiatief van Pax Nederland. Vredeszondag, 24 september, is er een oecumenische viering in de Katholieke kerk in Glanerbrug
Met Jezus op pad
Geloofsverdieping! Op woensdag 4 oktober van 20.00 tot 21.30 uur bent u welkom in het parochiecentrum in Losser (Gronausestraat 4) voor een oecumenische gespreksavond.
Startbijeenkomst bisdombedevaart Lourdes 2018
Woensdag 20 september om 19.30 uur bent u van harte welkom in de Stephanuskerk te Borne (Stationsstraat 1) voor een Mariaviering met aansluitend een informatiebijeenkomst over de bisdombedevaart naar Lourdes in 2018.
Nieuw seizoen Jongerenpastoraat
Ben jij tussen de 12 en 18 jaar? Dan is het Jongerenpastoraat misschien iets voor jou! Gevormd of niet, je bent van harte welkom. Lees hier alles over het programma voor het nieuwe seizoen!
Enquete voor jongeren!
Ben je tussen de 16 en 29 jaar? Dan mag jij meedoen met de grote enquête onder jongeren! Er worden vragen gesteld over je geloof, roeping en nog veel meer. Jouw mening telt mee op de Jongerensynode in oktober. Grijp je kans en doe mee!
Franciscaanse Bezinningsweekenden
Vanaf januari 2018 start een serie van vijf bezinningsweekenden: Lieverlede, georganiseerd zijn door de Franciscaanse Beweging. Voor mensen die zich willen bezinnen op hun leven. U kunt zich nu al opgeven!