Nieuwsoverzicht


Zondag 23 september om 10.30 uur is er een oecumenische Vredesviering in de Protestantse Kerk aan de Gronausestraat in Glanerbrug in het kader van de Vredesweek. Deze viering is mede voorbereid door de katholieke geloofsgemeenschap van Glanerbrug en staat open voor iedereen!


Donderdag 4 oktober om 19.00 uur celebreert mgr. Woorts een eucharistieviering in de OLV van de H. Rozenkranskerk in Glanerbrug. Aansluitend, vanaf 20.00 uur, geeft hulpbisschop Woorts een lezing over Maria in de Kunst. Een lezing waarvoor alle parochianen welkom zijn!


Op zaterdagmiddag 29 september starten we het nieuwe seizoen van het Jongerenpastoraat met een superleuke activiteit. We gaan SPOORZOEKEN door de boomtoppen bij AvaTarZ in Deurningen! Doe ook mee en geef je gauw op vóór 16 september!


Kom ook eten voor Gambia! U kunt op 24, 25 en 26 oktober vanaf 18.00 uur eten in het Dorpshuis in Lonneker ten behoeve van de gehandicaptenwerkplaats in Gambia. Tijdens deze avond hoort en ziet u alles over dit project.


Dringende oproep van de Begraafplaatscommissie Losser: de RK-begraafplaats is geen afvaldepot! We willen iedereen oproepen om ongeregelheden te melden.


In dit bericht stelt pastor Paul Daggenvoorde zich aan u voor. Hij is onze nieuwe pastoor per 1 september a.s. U kunt al persoonlijk met hem kennismaken op vrijdag 31 augustus om 19.00 uur bij de installatieviering in de Pancratiusbasiliek in Haaksbergen.


Zondag 21 oktober is het weer zover en wordt de jaarlijkse Gerardus Majellabedevaart gehouden in Overdinkel. Dit jaar is het thema: Hoop doet leven. In de dagen daarvoor wordt een Triduüm gehouden als voorbereiding op de bedevaart. Hier leest u er alles over!


Het thema van het komende werkjaar voor het Jongerenpastoraat van de parochie Maria Vlucht is ‘Spoorzoeken’. Een veelzijdig programma voor alle jongeren van Maria Vlucht vanaf 12 jaar!


Op dinsdag 25 september om 20.00 uur bent u van harte welkom in het parochiecentrum van de H. Maria Geboortekerk om mee te denken over hoe we verder kunnen gaan na de eerste H. Communie.


In 2018 kunt u elke maand meebidden voor vrede. Per bisdom zal er ook gezamenlijk gebeden worden in een speciale viering. Ook u kunt meebidden voor vrede door het bidden van de rozenkrans en tijdig op de hoogte worden gehouden per sms!

Activiteitenkalender

Volledige agenda klik hier

Recente blogs

Haast je niet
door
past. werkster Margot Dijkman
‘Ora et labora’
door
past. werker Frank de Heus

Bekijk meer blogs

Like ons op Facebook

TOP