Nieuwsoverzicht


Van 31 juli t/m 5 augustus wordt er weer een Kinderkamp én een Tienerkamp in Haarle georganiseerd door Jong Aartsbisdom. Een superleuke manier om leeftijdgenoten te leren kennen en samen een week vol sport, spel en verdieping te beleven. Lees gauw hoe je mee kunt doen!


In deze nieuwsbrief: past. werkster Margot Dijkman stopt per 1 februari; geld voor Aktie Kerkbalans is voor de eigen parochies; de kerststal in de St. Jan kunt u alsnog bekijken en begrafenissen kunnen helaas met max. 50 personen worden bezocht. En een bezinning over St. Jozef van pastoor Daggenvoorde.


Maandag 11 januari jl. is Willy Elshoff overleden. Hij is 73 jaar oud geworden. Hij was vele jaren een zeer gewaardeerd lid van de locatieraad van de Gerardus Majellakerk in Overdinkel. Op zaterdag 16 januari jl. hebben we afscheid van hem genomen.


Tot 9 februari zullen er nog steeds slechts online zondagsvieringen zijn voor heel Zuidoost Twente in de diverse kerken. Doopvieringen en uitvaarten kunnen wel doorgaan. Vanaf 17 februari, Aswoensdag, willen we weer met 30 mensen samenkomen.


Het afgelopen jaar heeft de kerk veel inkomsten gemist door de coronacrisis. Maar de kerk wil er natuurlijk juist in tijden van crises ook voor u zijn! Geeft u ook om onze kerk? Steun ons dan met de Actie Kerkbalans! Op 16 januari luiden de klokken in Losser als startsein de actie in.


Ondanks dat veel activiteiten van het Jongerenpastoraat zijn opgeschoven vanwege de Coronacrisis, zit ons JP zeker niet stil! Er komt binnenkort een heel bijzondere spreker, in Haaksbergen en Enschede wordt e.e.a. opgestart en ook Theatergroep 'sTOF heeft er nog steeds zin in. Jij ook?


Gelukkig Nieuwjaar! In deze eerste nieuwsbrief van 2021 leest u welke vieringen er zijn in januari, over de plannen van het Jongerenpastoraat en de werkplannen voor dit jaar van het pastoraal team en een bezinning over Driekoningen van pastor Frank de Heus.


Op initiatief van de Raad van Kerken spreekt elke woensdagavond een kerkelijke vertegenwoordiger Woorden van Hoop en Troost uit om u te bemoedigen in deze tweede Coronagolf. Alle boodschappen worden in dit bericht gedeeld.

Activiteitenkalender

Volledige agenda klik hier

Recente blogs

Jozef
door
pastoor Paul Daggenvoorde
Waar houdt Gij U op
door
parochievicaris Willy Rekveld

Bekijk meer blogs

Like ons op Facebook

TOP