Nieuwsoverzicht


De dames van de breigroep uit Lonneker zijn genomineerd voor de Ariëns publieksprijs 2019. Deze prijs is er om diaconale groepen te bemoedigen, te waarderen en te stimuleren. U kunt stemmen tot 10 oktober 2019!


Nog twee plekken vrij voor kloosterweekend bij de Franciscanen in Megen in september! Speciaal voor (oudere) jongeren tot 50 jaar.


Het centraal secretariaat van Maria Vlucht is vanaf 29 juli tot 16 augustus beperkt bemensd. Week 32 is het centraal secretariaat helemaal gesloten.


Zaterdag 21 september kunt u weer mee op bedevaart naar Kevelaer! Kevelaer is een van de belangrijkste Mariabedevaarten van Europa. Deze bedevaart is speciaal voor parochianen uit Enschede, Lonneker, Losser, Overdinkel, Glane en Glanerbrug. Geeft u zich op tijd op voor een mooie ervaring!


Zondag 1 september om 10.30 uur bent u van harte uitgenodigd voor een oecumenische Oogstdankdienst in de openlucht op het erf van de familie Rolink in De Lutte. Het thema is Land van Melk en Honing en er is een collecte voor de Voeldselbank. Na afloop kunt u kennismaken met het bedrijf.

Activiteitenkalender

Volledige agenda klik hier

Recente blogs

Op reis
door
past. werkster Margot Dijkman
De taal van het hart
door
past. werker Frank de Heus

Bekijk meer blogs

Like ons op Facebook

TOP