Nieuwsoverzicht


Zondag 22 april is het in de Rooms-Katholieke Kerk Wereldgebedsdag voor Roepingen, ook wel Roepingenzondag genoemd. Voel jij je geroepen? Paus Franciscus roept op om je af te vragen: Wat wil ik met mijn leven? En wat wil God van mij?


De Rooms-Katholieke Bisschoppenconferentie beveelt Het Nationaal Holocaust Museum in Amsterdam van harte aan in verband met de komende Dodenherdenking. Leest u hier meer over deze bijzondere samenwerking.


Donderdag 10 mei, in de nacht van Hemelvaart, kunt u weer meewandelen langs de kerken van Maria Vlucht! We starten in Lonneker om 1.30 uur, maar u kunt ook later aansluiten. U kunt zich nu al opgeven!


Op zaterdag 24 maart jl. is ons Jongerenpastoraat op excursie geweest naar Aviodrome. Ze hadden interessante gesprekken en veel lol! Lees hier hun eigen verhaal. Mèt foto's!


Voor iedere vrijwilliger in het kerkwerk is YMCA interessant. Wist u dat werkgroepen binnen Maria Vlucht die werken met jongeren ook gebruik kunnen maken van de deskundigheid van de YMCA? Hier leest u er meer over!


In 2018 kunt u elke maand meebidden voor vrede. Per bisdom zal er ook gezamenlijk gebeden worden in een speciale viering. Ook u kunt meebidden voor vrede door het bidden van de rozenkrans en tijdig op de hoogte worden gehouden per sms!


Ben jij tussen de 12 en 18 jaar? Dan is het Jongerenpastoraat misschien iets voor jou! Gevormd of niet, je bent van harte welkom. Lees hier alles over het programma voor het nieuwe seizoen!

Activiteitenkalender

Volledige agenda klik hier

Recente blogs

Spiegel - Spiegelen
door
Pastor Willy Rekveld
Wie is Jezus?
door
Pastoraal werker Frank de Heus

Bekijk meer blogs

Like ons op Facebook

TOP