Nieuwsoverzicht


Vrijdagavond 27 september van 19.00-21.00 uur is het laatste Oase-vuur/Oase-feuer van het seizoen op het Oase-terrein bij Gronau. Deze avond staat in het teken van Vrede, vanwege de Vredesweek ‘Vrede verbindt over grenzen’. Enschede voor Vrede heeft voor een interessant programma gezorgd, waarvoor u allen welkom bent!


Zaterdag 21 september kunt u weer mee op bedevaart naar Kevelaer! Kevelaer is een van de belangrijkste Mariabedevaarten van Europa. Deze bedevaart is speciaal voor parochianen uit Enschede, Lonneker, Losser, Overdinkel, Glane en Glanerbrug. Geeft u zich op tijd op voor een mooie ervaring!


Zondag 22 september om 10.00 uur zijn alle parochianen van Maria Vlucht van harte welkom in de Jacobuskerk in Lonneker voor een eucharistieviering geheel in het Twents met pater Engelbertink. Tot dan!


Zondag 20 oktober wordt voor de 107e keer de jaarlijkse Gerardus Majellabedevaart gehouden in het gelijknamige park achter de Gerardus Majellakerk in Overdinkel. Het thema is: Je bent niet alleen. Om 11.00 uur start de bedevaart met een plechtige eucharistieviering met mgr. Hoogenboom als hoofdcelebrant.


Aandacht maakt alles mooier! Dat is het nieuwe thema voor het Jongerenpastoraat voor het komende jaar. Lees gauw wat we allemaal gaan doen en geef je snel op als je dat nog niet gedaan hebt!


De dames van de breigroep uit Lonneker zijn genomineerd voor de Ariëns publieksprijs 2019. Deze prijs is er om diaconale groepen te bemoedigen, te waarderen en te stimuleren. U kunt stemmen tot 10 oktober 2019!

Activiteitenkalender

Volledige agenda klik hier

Recente blogs

Thuiskomen
door
pastoor Paul Daggenvoorde
Een loopje maken
door
pastoor Paul Daggenvoorde

Bekijk meer blogs

Like ons op Facebook

TOP