Nieuwsoverzicht


Donderdag 30 januari om 19.30 uur geeft Hendro Munsterman een lezing in de grote zaal van de St. Janskerk aan de Haaksbergerstraat in Enschede over de verschillende visies op de Bijbel door paus Franciscus en emerituspaus Benedicus XVI.


SamenLoop voor Hoop wordt op 16 en 17 mei 2020 in het Gerardus Majellapark in Overdinkel gehouden. Hier leest u wat het inhoudt en hoe u mee kunt doen en helpen.


In het klooster van de Franciscanessen te Denekamp kunt u op zaterdag 29 februari zelf een hongerdoek maken. De hongerdoeken worden vervolgens tot Pasen in het klooster geëxposeerd. U kunt zich tot 21 februari opgeven.


Tot 26 februari kunt u zich aanmelden voor de lectorencursus die gegeven wordt op 2 en 16 maart a.s. Deze cursus is bedoeld voor parochianen van Maria Vlucht, de Jacobusparochie en de Franciscus van Assisië die lector (willen) zijn.


Op Goede Vrijdag, vrijdag 10 april 2020, speelt onze theatergroep 'sTOF een verhaal vol passie: Puur! In het openluchttheater Brilmansdennen wordt het een avond om nooit te vergeten!


Op 7 oktober 2020 bestaat het koor Vivace 40 jaar. Dit willen ze niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom verzorgen ze op zaterdag 10 oktober 2020 een viering in de Maria Geboortekerk en ze zouden het erg leuk vinden als oud-koorleden met hun mee willen zingen die dag.


Actie Kerkbalans duurt nog tot zaterdag 1 februari. Ook onze kerken doen mee, want alleen met uw hulp kunnen wij onze kerken open houden!


Van zondag 1 december 2019 (eerste Advent) tot en met 22 november 2020 (Christus Koning) is het Jaar van de Eucharistie uitgeroepen. Dit themajaar beoogt gelovigen te sterken in hun geloof in dit sacrament. U leest er meer over op onze nieuwste Inspiratiepagina!


Aandacht maakt alles mooier! Dat is het nieuwe thema voor het Jongerenpastoraat voor het komende jaar. Lees gauw wat we allemaal gaan doen en geef je snel op als je dat nog niet gedaan hebt!

Activiteitenkalender

Volledige agenda klik hier

Recente blogs

Meedenken met de Aartsbisschop
door
past. werker Frank de Heus
Geluk!
door
pastoor Paul Daggenvoorde

Bekijk meer blogs

Like ons op Facebook

TOP