Nieuwsoverzicht


Vrijdag 8 november jl. speelde theatergroep 'sTOF de première van de voorstelling Onderuit voor een uitverkochte zaal. Lees hier het verslag van pastoor Daggenvoorde!


Zondag 17 november om 11.00 uur is er de jaarlijkse Ariënsherdenking in de St. Jacobus de Meerderekerk in Enschede (Markt 1). Deze zondag zal ook in het teken staan van de Werelddag van de Armen.


Woensdag 20 november is er een themabijeenkomst voor iedereen die vanuit een kerkelijke rol of vanuit eigen ervaring te maken heeft met genderdiversiteit. De avond begint om 20.00 uur in het Trefpunt, Spechtstraat 32 in Enschede.


Te voet of met de fiets is de hoofdingang van de kerk bereikbaar via de begraafplaats of via de looproute vanaf de parkeerplek aan de Rozenstraat. Mensen met de auto kunnen via de Lutterstraat naar de parkeergelegenheden bij Oldenhove en aan de Rozenstraat. Klik voor meer info...


Tot uiterlijk 18 oktober kunt u uw kind aanmelden voor de eerste H. Communie in Glanerbrug en tot uiterlijk 17 november kunt u uw kind aanmelden voor de eerste H. Communie in Losser, Lonneker en Overdinkel.


Aandacht maakt alles mooier! Dat is het nieuwe thema voor het Jongerenpastoraat voor het komende jaar. Lees gauw wat we allemaal gaan doen en geef je snel op als je dat nog niet gedaan hebt!

Activiteitenkalender

Volledige agenda klik hier

Recente blogs

Een God van levenden
door
past. werker Frank de Heus
De weg van het geluk
door
past. werker Frank de Heus

Bekijk meer blogs

Like ons op Facebook

TOP