Nieuwsoverzicht


Zondag 16 december om 16.00 uur is er in de H. Maria Geboortekerk een prachtig Kerstconcert van het Kathedraal Jongens Koor Poznan met het Enschede’s Byzantijns Kozakken Koor en het Twents Capella Ensemble. Een concert dat u niet wilt missen!


Zondag 18 november ontvingen de dames Anny Jansink, Ellie Looshuis en Lida Vaanhold een gouden eremedaille van de St. Gregoriusvereniging voor hun 40-jarig koorjubileum. Een bijzonder moment die het Caeciliafeest extra glans geeft. Namens heel Maria Vlucht, hartelijk gefeliciteerd!


U kunt uw zoon of dochter tot uiterlijk 1 december opgeven voor de Eerste H. Communie! In dit bericht leest u hoe u dat kunt doen en wanneer de startavonden zijn gepland.


De nieuwe voorstelling Blind Vertrouwen van theatergroep 'sTOF van ons Jongerenpastoraat ging vrijdag 9 november in première. Een voorstelling over vertrouwen en begrip voor elkaar. Deze voorstelling is te boeken door diverse basisscholen.


De opgave voor het Vormselproject gaat in het voorjaar van 2019 plaatsvinden. Op zondagmiddag 30 juni 2019 vanaf 13.00 uur in Losser beginnen we met de eerste voorbereidingen. Het Vormselproject zelf begint na de zomervakantie.


Het thema van het komende werkjaar voor het Jongerenpastoraat van de parochie Maria Vlucht is ‘Spoorzoeken’. Een veelzijdig programma voor alle jongeren van Maria Vlucht vanaf 12 jaar!


In 2018 kunt u elke maand meebidden voor vrede. Per bisdom zal er ook gezamenlijk gebeden worden in een speciale viering. Ook u kunt meebidden voor vrede door het bidden van de rozenkrans en tijdig op de hoogte worden gehouden per sms!

Activiteitenkalender

Volledige agenda klik hier

Recente blogs

Als een mantel om mij heengeslagen
door
pastoor Paul Daggenvoorde
Vrede en alle goeds
door
past. werker Frank de Heus

Bekijk meer blogs

Like ons op Facebook

TOP