Nieuwsoverzicht


Inmiddels een vaste traditie: in de nacht van Hemelvaart, dit jaar op donderdag 30 mei, zal er weer een traditionele wandeltocht plaatsvinden langs de kerken van Maria Vlucht. Lees hier alle info en hoe u zich kunt opgeven.


Hennie en Winnie van der Meer uit Lonneker van Stichting Fajikunda worden op zondag 24 maart om 8.00 uur geïnterviewd in het radioprogramma Hoogtij van RTV Oost over hun Vastenactie in Gambia. Mis het niet!


Zaterdagavond 16 maart ontving de heer Jan Hesselink in de Gerardus Majella kerk in Overdinkel de Pauselijke onderscheiding “Pro Ecclesia et Pontifice” voor zijn jarenlange inzet voor deze geloofsgemeenschap. Van harte gefeliciteerd!


Op zondagmiddag 31 maart om 15.00 uur wordt in de Protestantse kerk in Losser (Raadhuisplein 2) het Stabat Mater van Pergolesi uitgevoerd. Een prachtige live-uitvoering die het lijden van Maria bezingt. Dat mag u niet missen!


Dinsdag 16 april om 17.30 uur bent u welkom in de Ontmoetingskerk aan de Varviksingel in Enschede voor een sobere maaltijd. Met deze maaltijd willen we aandacht vragen voor en solidair zijn met de armoede in de wereld.


De jaarlijkse Chrismamis voor het Aartsbisdom Utrecht vindt plaats op woensdag 17 april om 19.00 uur in de Onze Lieve Vrouwekerk te Apeldoorn, Hoofdstraat 18. De Chrismamis is een viering voor het gehele bisdom.


Leest u hier de boodschappen voor de Veertigdagentijd van onze kardinaal Eijk en van onze paus Franciscus. We wensen u een goede bezinningsperiode!


De Begraafplaatscommissie van de RK-begraafplaats van de H. Maria Geboortekerk vraagt nabestaanden om kerstversiering van graven te verwijderen voor zover dat nog niet gebeurd is.


Woensdag 6 maart was het Aswoensdag, het begin van de Veertigdagentijd. Hier vindt u vele achtergronden over de komende Veertigdagentijd.


De opgave voor het Vormselproject gaat in het voorjaar van 2019 plaatsvinden. Op zondagmiddag 30 juni 2019 vanaf 13.00 uur in Losser beginnen we met de eerste voorbereidingen. Het Vormselproject zelf begint na de zomervakantie.


Het thema van het komende werkjaar voor het Jongerenpastoraat van de parochie Maria Vlucht is ‘Spoorzoeken’. Een veelzijdig programma voor alle jongeren van Maria Vlucht vanaf 12 jaar!

Activiteitenkalender

Volledige agenda klik hier

Recente blogs

Veertig dagen de tijd
door
parochievicaris Willy Rekveld
Stil
door
pastoor Paul Daggenvoorde

Bekijk meer blogs

Like ons op Facebook

TOP