Vieringen

RK kerken Zuidoost Twente solidair in lockdown
 
De RK kerken van de parochies in Zuidoost Twente stoppen tot 9 februari met kerkdiensten waarbij kerkgangers aanwezig kunnen zijn.

Vieren in het weekend. We volgen vooralsnog de lijn van de Rijksoverheid en beperken onszelf tot slechts een enkele (eucharistie)viering per zondag voor heel Zuidoost om mee te helpen de aantallen Corona-besmettingen naar beneden te krijgen. Vanaf Aswoensdag willen we weer met 30 mensen samenkomen. Vanaf dat moment willen we het liturgisch rooster weer gaan volgen zoals het voorligt, tenzij een locatie zelf aangeeft, dat nog niet te willen of te kunnen. 

Doopvieringen. Doopvieringen die ingeroosterd staan kunnen met 30 aanwezigen doorgaan, als daar belangstelling voor is. Zo nodig roosteren we (individuele) doopvieringen bij. Voor de voorbereiding bekijken we momenteel per viering, hoe we dat doen. Dat kan onder andere via Teams gebeuren.

Uitvaarten. Hierin volgen we de richtlijnen van de Rijksoverheid. Uitvaarten kunnen in onze kerken voorlopig plaatsvinden met een maximum van 50 aanwezigen. 

Lees de hele nieuwsbrief hier: Nieuwsbrief pastoraal team 13 januari 2021 en Nieuwsbrief pastoraal team 20 januari 2021

 

Uitzendingen vieringen tot 9 februari

Week van Gebed: 17 t/m 24 januari

Zondag 17 januari Zondag 24 januari Zondag 31 januari Zondag 7 februari  

 

Activiteitenkalender

Volledige agenda klik hier

Recente blogs

Jozef
door
pastoor Paul Daggenvoorde
Waar houdt Gij U op
door
parochievicaris Willy Rekveld

Like ons op Facebook

TOP