Schriftinstuif

In de parochie Maria Vlucht wordt al vele jaren een Schriftinstuif gehouden. In deze Schriftinstuif worden de lezingen van het weekend volgend op de bijeenkomst gelezen en besproken in een ongedwongen sfeer, met een kop koffie of thee erbij. Het zijn interessante en leerzame avonden waarbij alle aanwezigen kunnen meepraten en hun mening kunnen geven. Iedereen is daarbij welkom. Bijbelkennis is niet per se noodzakelijk.
De Schriftinstuif gebeurt in oecumenisch verband, in samenwerking met de protestantse gemeente van Losser. Dominee Hennie Marsman en/of pastoraal werkster Carla Berbée leidt de avond.
 
U hoeft zich niet van te voren aan te melden. Er zijn geen kosten aan verbonden. Een vrije gift voor koffie/thee is wel welkom.
 
De avonden vinden plaats op een woensdagavond van 20.00 tot 21.30 uur, afwisselend in het parochiecentrum van de H. Maria Geboortekerk in Losser (Gronausestraat 4) en het Aleida Leurinkhuis in Losser (Raadhuisplein 4).

Komende data: 
  • Woensdag 25 januari 2023 (Aleida Leurinkhuis)
  • Woensdag 22 maart 2023 (H. Maria Geboortekerk)

Contact:

Mochten de bijeenkomsten i.v.m. corona of om andere redenen niet doorgaan, dan zullen we dit zo zoveel mogelijk publiceren via deze pagina en via onze Facebookpagina.

Meer oecumenische activiteiten vindt u hier: Maria Vlucht Oecumenisch

 

 
 

Like ons op Facebook

TOP