Bedevaarten en Bezinning


26 APRIL T/M 2 MEI 2020: ROME REIS: JONGERENBEDEVAART NAAR ROME - GEANNULEERD WEGENS CORONA!!
Vele wegen leiden naar Rome. Misschien ben je ook wel eens in Rome geweest. Maar ben je ook wel eens op bedevaart geweest naar deze wereldstad? Die kans krijg je nu! Van 26 april tot en met 2 mei 2020 organiseert het SRKK (Jongkatholiek) in samenwerking met het Huis voor de Pelgrim een Jongerenbedevaart naar Rome. De hulpbisschoppen mgr. Woorts en mgr. Mutsaerts gaan mee op tocht. In Rome word je begeleid door een aantal Nederlandse priesters en diakens die de stad goed kennen.

 
 
23 APRIL T/M 4 MEI 2020: 12 DAAGSE RONDREIS ARMENIË EN GEORGIË - GEANNULEERD WEGENS CORONA!!

In Georgië en Armenië vind je de hoogste bergtoppen van Europa, gastvrije mensen en de oudste bouwwerken uit de christelijke cultuur.
We bezoeken de hoofdsteden van beide landen: Jerevan in de schaduw van de voor Armeniërs heilige berg Ararat én Tbilisi, de vrolijke en gezellige hoofdstad van Georgië. We zien de invloeden van Romeinen, Mongolen, Perzen, Turken en Russen én natuurlijk de Georgiërs en Armeniërs zélf terug in het landschap, de kloosters, de steden, de nalatenschap van Stalin en het communisme. We proeven van lokale wijn, gaan bij bewoners zelf op bezoek en genieten van de rijke keuken van beide landen. In mei 2019 zijn beide reisleiders Frank de Heus en Frank Beuger op oriëntatie in beide landen geweest. De reis wordt verzorgd door Drietour. Tijdens heel de reis is een gids mee. Op de drankjes, één rit met jeeps, één lunch en kleine eigen uitgaven en verzekering na, zit alles bij de prijs in.
De reis vindt plaats van donderdag 23 april tot en met maandag 4 mei 2020. Bij 25 deelnemers is de reissom € 1849,00 p.p. 

DEZE REIS ZAL IN 2021 OPNIEUW AANGEBODEN WORDEN!

Meer informatie is verkrijgbaar bij: f.deheus@rkzuidoosttwente.nl, tel. 06 300 988 33.

 
Links de berg Ararat en rechts de begeleiders Frank de Heus en Frank Beuger

Activiteitenkalender

Volledige agenda klik hier

Recente blogs

Sociale onthouding
door
pastoor Paul Daggenvoorde
Sterkte allemaal!
door
pastoor Paul Daggenvoorde

Like ons op Facebook

TOP