Bedevaarten en Bezinning


16 oktober 2022: Gerardus Majellabedevaart
 
Ga voor informatie over de Gerardus Majellabedevaart (klik op de link) naar de speciale pagina!
NB: deze wordt altijd gehouden op 16 oktober (als het op een zondag valt) of de zondag daarna (als 16 oktober op een doordeweekse dag valt). 

In 2022 zal de 110e Gerardus Majellabedevaart plaatsvinden op zondag 16 oktober. Het thema zal zijn: Vrede geef ik u.
Voor meer informatie: klik op Heilige Gerardus Majella Bedevaart Overdinkel 2022

Tijdens de viering worden er weer leuke kinderactiviteiten georganiseerd!
 
 
 

1e week mei 2023: Parochiebedevaart naar Lourdes

Onlangs hebben de coördinatoren van het Lourdeswerk in de parochies van Enschede, Glanerbrug, Haaksbergen, Lonneker en Losser samen met pastoor Daggenvoorde overlegd over een volgende bedevaart.
Wie de vorige keer met ons op bedevaart is geweest, kan u vertellen hoe fantastisch deze reis was. Wat hebben we veel gezien en beleefd samen, onderweg heen via Amiens en Lisieux en terug via Nevers, waar Bernadette ligt opgebaard, maar vooral ook tijdens die mooie dagen in Lourdes.
Dat willen we graag weer met u meemaken en daarom hebben we besloten in de eerste week van de maand mei 2023, tijdens de bisdomsreis, op bedevaart te gaan naar Lourdes. Ook weer met een bus, maar dit keer zo mogelijk in twee dagen heen en in twee dagen terug. Dat betekent, zoals het er nu uitziet, dat we niet naar Lisieux gaan, maar wel naar Nevers. Hoe de reis precies zal verlopen, of we heen via Nevers gaan, of op de terugreis, dat horen we nog van de reisorganisatie, Christoffel Reizen. 
U heeft dus nog voldoende tijd om u voor te bereiden op deze reis, om (een van) uw kinderen mee te vragen, of een vriendin, vriend of familielid. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Wij houden u over deze bedevaart van de parochie Zuidoost Twente uiteraard op de hoogte.
Mocht u niet zo lang willen wachten, of ziet u op tegen de reis met de bus (maar dan mist u wel heel veel mooie ervaringen!), dan kunt ook dit jaar nog op bedevaart. In september kunt u op bedevaart met de Twentegroep, en wel van 19 t/m 25 september. U vliegt dan vanaf Eindhoven. Wij geven u graag de nodige informatie.

Meer informatie:
  • Hetty Eckers tel.: 06-22 268 264
  • Annigje Jannink-Annink tel.: 053-434 26 50


Bedevaarten met Huis voor de Pelgrim
Huis voor de Pelgrim is de bedevaartorganisatie die gesteund wordt door de Nederlandse bisschoppen. Zij hebben bijna 100 jaar ervaring in het organiseren van bedevaartreizen en waarborgen persoonlijke ontmoeting, gezelligheid en verdieping.
Er zijn vele mogelijkheden om op bedevaart te gaan. Parochianen die verzekerd zijn bij Zorgverzekeraar CZ krijgen zelfs korting op reizen naar Lourdes. 
Kijk voor alle informatie op www.huisvandepelgrim.nl
U leest hier het hele Reisprogramma van Huis voor de Pelgrim 2022 of klik op onderstaande afbeelding:
 


 
 

Activiteitenkalender

Volledige agenda klik hier

Recente blogs

Betrouwbaar
door
parochievicaris Willy Rekveld
Samen oogsten
door
jongerenwerkster Ans te Lintelo

Like ons op Facebook

TOP