Nieuws en activiteiten

WEEKENDVIERINGEN
 
PAROCHIECENTRUM H. GERARDUS MAJELLA
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 11.30 uur zijn de gastdames in het parochiecentrum bereikbaar.
Woensdags is het parochiecentrum gesloten.
tel: 053-538 13 04, email: gastdamesgmpo@kpnmail.nl
 
FACEBOOK
Binnen geloofsgemeenschap Overdinkel zijn verschillende werkgroepen actief. Blijf op de hoogte via:

 
Palmpasenstok maken:
Zaterdag 24 maart om 18.00 uur kunnen kinderen voor € 2,00 een Palmpasenstok maken in het Heideschopke (de blokhut in het Kerkenbos bij het openluchtaltaar) achter de kerk van Overdinkel (Hoofdstraat 78).
 
Viering in de kerk en Palmpasenoptocht:
Zaterdag 24 maart als we klaar zijn, om ca. 18.50 uur, gaan we in onze eigen Palmpasenoptocht naar de kerk, waar de gezinsviering start om 19.00 uur met pastor Carla Berbée. In deze viering zal nog eens extra aandacht aan de stokken worden gegeven. Na de dienst mag je je eigen stok meenemen naar huis!
Geef je op bij werkgroep Natuurlijk sAmen.
 
Alvast voor de agenda: Woensdag 16 mei om 14.00 uur zijn er weer Pinksterspelen! Info volgt tegen die tijd!
 

 
VRIJWILLIGER(S) GEZOCHT VOOR BEZORGEN PAROCHIEKRANT!
 
Wij zijn dringend op zoek naar vrijwilligers die het parochieblad bij onze parochianen willen bezorgen. Dit zal ongeveer 5 à 6 keer per jaar zijn.
Hebt u de tijd en interesse om ons vrijwilligersteam te versterken, dan kunt u contact opnemen met Annie Fleer, telefoon 053-538 10 31
 

KINDERKOOR OVERDINKEL ZOEKT NIEUWE TALENTEN!
 
Vind jij zingen leuk? Dan is dit wat voor jou! Wij zijn op namelijk op zoek naar nieuwe meisjes en jongens die het leuk vinden om te zingen in een koor. Ook kinderen uit andere locaties zijn van harte welkom!
We oefenen op dinsdagmiddag, gelijk na school in het gebouw: De Overkant aan de Hoofdstraat (is tegenover de Gerardus Majella kerk) in Overdinkel. De repetitie is afgelopen om half 4.
We zingen elke maand wel een keer in de Gerardus Majella kerk met een gezinsviering, met Kerst, de Eerste H. Communie en ook zingen we wel eens ergens anders.
Zingen is gezond, gezellig en maakt je vrolijk. Wil je een keertje meedoen, dan zie ik je graag. Je mag natuurlijk een vriend of vriendin meenemen of nog leuker: kom met een groepje!
Voor vragen en meer informatie: Miriam Breed, tel. 053-5387670 / 06-22307059.
 
TOP