Nieuws en activiteiten

WEEKENDVIERINGEN
Kijkt u op de pagina Vieringen
 
PAROCHIECENTRUM H. GERARDUS MAJELLA
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 11.30 uur zijn de gastdames in het parochiecentrum bereikbaar.
Woensdags is het parochiecentrum gesloten.
tel: 053-538 13 04, email: gastdamesgmpo@kpnmail.nl
 
FACEBOOK
Binnen geloofsgemeenschap Overdinkel zijn verschillende werkgroepen actief. Blijf op de hoogte via:


ZONDAG 29 MAART 2020: PASSION IN OVERDINKEL - GEANNULEERD WEGENS CORONA!!!!
Op zondag 29 maart om 15.00 uur bent u van harte welkom voor het jaarlijkse Passionconcert, uitgevoerd door Concordia Overdinkel in de Gerardus Majellakerk.

 

VRIJDAG 10 APRIL 2020: JESUS CHRIS SUPERSTAR MET DYNAMIQUE - GEANNULEERD WEGENS CORONA!!!
Het koor Dynamique heeft maandenlang geoefend om voor u allen een mooie Goede Vrijdagavond te verzorgen. De themaviering met liederen uit de musical Jesus Christ Superstar draagt bij aan een mooie afsluiting van de Goede Week. In een warme kerk met hopelijk veel belangstellenden om ons heen, hebben wij voor u een waar spektakel opgezet, met veel solisten die hun rol perfect vertolken.
De entree is gratis. Dit omdat we iedereen de gelegenheid willen geven om hierbij aanwezig te kunnen zijn. Om een goede plaats te kunnen bemachtigen is het wenselijk om op tijd te zijn. Om 19.00 uur begint het in de Gerardus Majellakerk in Overdinkel.

 
 
VRIJWILLIGER(S) GEZOCHT VOOR BEZORGEN PAROCHIEKRANT!
Wij zijn dringend op zoek naar vrijwilligers die het parochieblad bij onze parochianen willen bezorgen. Dit zal ongeveer 5 à 6 keer per jaar zijn.
Hebt u de tijd en interesse om ons vrijwilligersteam te versterken, dan kunt u contact opnemen met Annie Fleer, telefoon 053-538 10 31
 


KINDERKOOR OVERDINKEL ZOEKT NIEUWE TALENTEN!
Vind jij zingen leuk? Dan is dit wat voor jou! Wij zijn op namelijk op zoek naar nieuwe meisjes en jongens die het leuk vinden om te zingen in een koor. Ook kinderen uit andere locaties zijn van harte welkom!
We oefenen op dinsdagmiddag, gelijk na school in het gebouw: De Overkant aan de Hoofdstraat (is tegenover de Gerardus Majella kerk) in Overdinkel. De repetitie is afgelopen om half 4.
We zingen elke maand wel een keer in de Gerardus Majella kerk met een gezinsviering, met Kerst, de Eerste H. Communie en ook zingen we wel eens ergens anders.
Zingen is gezond, gezellig en maakt je vrolijk. Wil je een keertje meedoen, dan zie ik je graag. Je mag natuurlijk een vriend of vriendin meenemen of nog leuker: kom met een groepje!
Voor vragen en meer informatie: Miriam Breed, tel. 053-5387670 / 06-22307059.
 
TOP