Nieuws en activiteiten
Weekendvieringen vindt u hier: 
ZONDAG 17 DECEMBER: MIDWINTERLICHT

Al meerdere jaren organiseert de Stichting Heideploeg Gerardus Majella Park uit Overdinkel een Midwinterlicht. Dit wordt elk jaar gehouden in het Kerkebos achter de R.K. Kerk van Overdinkel. 
Dit jaar is dit op zondag 17 december vanaf 16.30 uur na afloop van het kerstconcert in de R.K. Kerk van Overdinkel. 
Het is een feest voor alle kinderen, samen met ouders, oma’s en opa’s. De organisatie zorgt voor gratis lampionnen voor alle kinderen en verder is de Kerstman aanwezig die gratis ritjes maakt met de arrenslee door het prachtig verlichte bos. 
Tevens is er een verloting en evenals vorig jaar het Rad van Fortuin met vele leuke prijzen en voor iedereen is er wel een hapje of een drankje te koop voor een lage prijs. De opbrengst komt geheel ten goede aan het onderhoud van dit prachtige kerkebos te Overdinkel.

Namens de stichting Heideploeg
Piet van der Heijden, secretaris/penningmeester
Het Welpelo 6 7586 DA Overdinkel
tel: 053 538 86 89 
 


VRIJWILLIGER(S) GEZOCHT VOOR BEZORGEN PAROCHIEKRANT! 

Wij zijn dringend op zoek naar vrijwilligers die het parochieblad bij onze parochianen willen bezorgen. Dit zal ongeveer 5 à 6 keer per jaar zijn. 
Hebt u de tijd en interesse om ons vrijwilligersteam te versterken, dan kunt u contact opnemen met Annie Fleer, telefoon 053-538 10 31 Deel op Social Media!