Nieuws en activiteiten

WEEKENDVIERINGEN
Kijkt u op de pagina Vieringen
 
PAROCHIECENTRUM H. GERARDUS MAJELLA
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 11.30 uur zijn de gastdames in het parochiecentrum bereikbaar.
Woensdags is het parochiecentrum gesloten.
tel: 053-538 13 04, email: gastdamesgmpo@kpnmail.nl
 
FACEBOOK
Binnen geloofsgemeenschap Overdinkel zijn verschillende werkgroepen actief. Blijf op de hoogte via:


WOENSDAG 21 NOVEMBER 2018: GELOOFSGESPREKKEN "VAN ONRECHT NAAR VREDE"
In de Jakobsschelp in Lonneker, naast de H. Jacobuskerk, wordt van 19.30-21.30 uur een gespreksavond georganiseerd rondom het thema 'van onrecht naar vrede'.
De serie bestaat uit meerdere avonden in verschillende locaties binnen Maria Vlucht; deze tweede avond is Lonneker aan de beurt.
We gaan deze avond met elkaar in gesprek aan de hand van foto's. We spreken over wat we zelf vinden van het onrecht in de wereld en wat we zelf (niet) kunnen doen, over inzet en machteloosheid, over het kleine en het grote; kortom, over wat we belangrijk vinden en wat binnen onze eigen mogelijkheden ligt. 
Door in gesprek te gaan met elkaar, brengen we elkaar op ideeën en gaan we geïnspireerd weer naar huis. Alleen dat al maakt de wereld een stukje mooier!
De avond wordt verzorgd door pastor Carla Berbée en Rietie Kenter. Aanmelden kan via email: r.kenter@live.nl of telefonisch: 06-38 77 55 91

 

VRIJWILLIGER(S) GEZOCHT VOOR BEZORGEN PAROCHIEKRANT!
Wij zijn dringend op zoek naar vrijwilligers die het parochieblad bij onze parochianen willen bezorgen. Dit zal ongeveer 5 à 6 keer per jaar zijn.
Hebt u de tijd en interesse om ons vrijwilligersteam te versterken, dan kunt u contact opnemen met Annie Fleer, telefoon 053-538 10 31
 


KINDERKOOR OVERDINKEL ZOEKT NIEUWE TALENTEN!
Vind jij zingen leuk? Dan is dit wat voor jou! Wij zijn op namelijk op zoek naar nieuwe meisjes en jongens die het leuk vinden om te zingen in een koor. Ook kinderen uit andere locaties zijn van harte welkom!
We oefenen op dinsdagmiddag, gelijk na school in het gebouw: De Overkant aan de Hoofdstraat (is tegenover de Gerardus Majella kerk) in Overdinkel. De repetitie is afgelopen om half 4.
We zingen elke maand wel een keer in de Gerardus Majella kerk met een gezinsviering, met Kerst, de Eerste H. Communie en ook zingen we wel eens ergens anders.
Zingen is gezond, gezellig en maakt je vrolijk. Wil je een keertje meedoen, dan zie ik je graag. Je mag natuurlijk een vriend of vriendin meenemen of nog leuker: kom met een groepje!
Voor vragen en meer informatie: Miriam Breed, tel. 053-5387670 / 06-22307059.
 
TOP