Nieuws en activiteiten

WEEKENDVIERINGEN
Een overzicht van alle vieringen van Maria Vlucht vindt u op de pagina Vieringen

YOUTUBE
Zondagvieringen vanuit de H. Maria Geboortekerk worden voorlopig op hoogtijdagen live gestreamd op het YouTubekanaal Maria Vlucht

Vieringen vanuit de Gerardus Majellakerk worden ook uitgezonden via YouTubekanaal Gerardus Majella Overdinkel (u kunt ook op het logo hiernaast klikken).

VIERINGEN EN RESERVEREN
U kunt zich aan melden en/of reserveren voor het bijwonen van de kerkdiensten in de Gerardus Majellakerk (max. 30 personen) via tel: 053-538 13 04 of email: gastdamesgmpo@kpnmail.nl.

PAROCHIECENTRUM H. GERARDUS MAJELLA
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 11.30 uur zijn de gastdames in het parochiecentrum bereikbaar.
Woensdags is het parochiecentrum gesloten.
tel: 053-538 13 04, email
: gastdamesgmpo@kpnmail.nl

PAROCHIEBLAD OVERDINKEL
Het parochieblad van Overdinkel kunt u nalezen op onze website. Klik op deze pagina: Parochieblad Gerardus Majella

 
FACEBOOK
Binnen geloofsgemeenschap Overdinkel zijn verschillende werkgroepen actief. Blijf op de hoogte via Facebook Maria Vlucht of:


ZONDAG 7 JANUARI 2024: GELUKKIG NIEUWJAAR!
Zondag 7 januari na de viering van 9.30 uur is er koffie voor in de kerk van de Gerardus Majellakerk in Overdinkel. De viering wordt voorgegaan door de parochiële werkgroep. Er is geen speciale receptie, maar wel een lekker kopje koffie!

 

VRIJWILLIGER(S) GEZOCHT VOOR DE HEIDEPLOEG!
Ondanks dat dit jaar voor ons en natuurlijk ook voor u, heel anders is dan wij ons hadden voorgesteld , heeft de Heideploeg haar werkzaamheden, met een korte onderbreking tijdens de slimme lockdown, met veel enthousiasme het onderhoud aan het park uitgevoerd. Een kleine groep zorgt ervoor dat velen kunnen genieten van een gebied van zo’n 7,5 ha.
Ja, een kleine groep (met een gemiddelde leeftijd van boven de 70 en de oudste zelfs 87) kunt u iedere maandag aantreffen. Maar willen we dit park in de toekomst kunnen behouden voor Overdinkel, dan is er meer mankracht, vrijwilligers, nodig. Doet u mee? Neem contact op met onze locatieraad!

 
VRIJWILLIGER(S) GEZOCHT VOOR BEZORGEN PAROCHIEKRANT!
Wij zijn dringend op zoek naar vrijwilligers die het parochieblad bij onze parochianen willen bezorgen. Dit zal ongeveer 5 à 6 keer per jaar zijn.
Hebt u de tijd en interesse om ons vrijwilligersteam te versterken, dan kunt u contact opnemen met Annie Fleer, telefoon 053-538 10 31
 


 
TOP