Nieuws en activiteiten

WEEKENDVIERINGEN
Een overzicht van alle vieringen van Maria Vlucht vindt u op de pagina Vieringen

YOUTUBE
Alle zondagvieringen vanuit de H. Maria Geboortekerk worden live gestreamd op het YouTubekanaal Maria Vlucht

Vieringen vanuit de Gerardus Majellakerk worden ook uitgezonden via YouTubekanaal Gerardus Majella Overdinkel (u kunt ook op het logo hiernaast klikken).

VIERINGEN EN RESERVEREN
U kunt zich aan melden en/of reserveren voor het bijwonen van de kerkdiensten in de Gerardus Majellakerk (max. 30 personen) via tel: 053-538 13 04 of email: gastdamesgmpo@kpnmail.nl.

PAROCHIECENTRUM H. GERARDUS MAJELLA
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 11.30 uur zijn de gastdames in het parochiecentrum bereikbaar.
Woensdags is het parochiecentrum gesloten.
tel: 053-538 13 04, email
: gastdamesgmpo@kpnmail.nl

PAROCHIEBLAD OVERDINKEL
Het parochieblad van Overdinkel kunt u nalezen op onze website. Klik op deze pagina: Parochieblad Gerardus Majella

 
FACEBOOK
Binnen geloofsgemeenschap Overdinkel zijn verschillende werkgroepen actief. Blijf op de hoogte via Facebook Maria Vlucht of:


ZONDAG 17 OKTOBER 2021: 109e GERARDUS MAJELLABEDEVAART
In 2021 wordt de bedevaart gehouden op zondag 17 oktober. 
Ook in 2021 zal deze bedevaart er door de corona-crisis iets anders uitzien dan u van ons verwacht, maar toch zullen we er met de middelen die wij hebben, een gedenkwaardige dag van maken. Lees alvast de blog van parochievicaris Rekveld over het thema "Nabijheid door verbondenheid".

Het Triduüm voor de Gerardus Majellabedevaart
De drie dagen voorafgaand aan de bedevaart is er een Triduüm, die bestaat uit een Openingsviering op donderdagavond 14 oktober, kerk open tussen 10.00-18.00 uur op vrijdagavond 15 oktober en een Gebedsviering op zaterdagavond 16 oktober met koor Dynamique; zij zullen met een Oktoberfest Duitse liederen ten gehore brengen.
Wij houden u op deze speciale Gerardus Majellabedevaartpagina op de hoogte.


VRIJWILLIGER(S) GEZOCHT VOOR DE HEIDEPLOEG!
Ondanks dat dit jaar voor ons en natuurlijk ook voor u, heel anders is dan wij ons hadden voorgesteld , heeft de Heideploeg haar werkzaamheden, met een korte onderbreking tijdens de slimme lockdown, met veel enthousiasme het onderhoud aan het park uitgevoerd. Een kleine groep zorgt ervoor dat velen kunnen genieten van een gebied van zo’n 7,5 ha.
Ja, een kleine groep (met een gemiddelde leeftijd van boven de 70 en de oudste zelfs 87) kunt u iedere maandag aantreffen. Maar willen we dit park in de toekomst kunnen behouden voor Overdinkel, dan is er meer mankracht, vrijwilligers, nodig. Doet u mee? Neem contact op met onze locatieraad!


EUCHARISTIEVIERING OP DONDERDAGOCHTEND VERVALT VOORLOPIG!
Na overleg is besloten dat we tot 1 januari 2021 op donderdagmorgen niet meer vieren in de H. Gerardus Majellakerk, noch aan en in de Overkant.
Het is jammer, maar we moeten meer dan anders voorzichtig zijn en wijs met elkaar omgaan. De kerk verwarmen voor een kleine groep is te duur. Vieren aan en in de Overkant is onder de huidige omstandigheden te krap.
Voor weekendvieringen is plaats voor max. 30 personen. Reserveren per e-mail: gastdamesgmpo@kpnmail.nl óf telefonisch op vrijdag tussen 10.00 en 11.30 uur via het parochiecentrum 053 538 13 04 óf via Marietje Röring 053 538 79 16 of Mia de Vries 053 538 50 16.

 
 
VRIJWILLIGER(S) GEZOCHT VOOR BEZORGEN PAROCHIEKRANT!
Wij zijn dringend op zoek naar vrijwilligers die het parochieblad bij onze parochianen willen bezorgen. Dit zal ongeveer 5 à 6 keer per jaar zijn.
Hebt u de tijd en interesse om ons vrijwilligersteam te versterken, dan kunt u contact opnemen met Annie Fleer, telefoon 053-538 10 31
 


 
TOP