Nieuws en activiteiten

WEEKENDVIERINGEN
Kijkt u op de pagina Vieringen

YOUTUBE
Alle zondagvieringen vanuit de H. Maria Geboortekerk worden live gestreamd op het YouTubekanaal Maria Vlucht

 
SECRETARIAAT O.L.V. VAN DE H. ROZENKRANS
maandag-, woensdag- en vrijdagochtend van 9.00 tot 11.00 uur.
Kerkstraat 14, 7532 AT Glanerbrug,
tel. 053-461 12 32, email: secretariaatolv@ziggo.nl
 
PASTORAATGROEP O.L.V. VAN DE H. ROZENKRANAS
Overige informatie, zie algemene pagina: Maria Vlucht, Glanerbrug
 
 
FACEBOOK
Laatste nieuws en aankondigingen zie Facebookpagina OLV vd H. Rozenkrans
 


Belangrijke mededelingen ivm coronavirus:
  • Het secretariaat van onze kerk in Glanerbrug is ook niet meer bezet gedurende de coronacrisis. U kunt nog wel contact opnemen via mail: secretariaatolv@ziggo.nl maar ook via het centraal secretariaat van Maria Vlucht in Losser kunt u uw boodschappen doorgeven: tel. 053-536 16 75
  • Bij voorkeur graag van te voren aanmelden via ons bovengenoemde emailadres wanneer u een viering wilt bezoeken.
  • De dagkapel blijft gewoon open van 10.00-17.00 uur voor bezinning en gebed. 
 

DONDERDAG 15 T/M ZONDAG 18 OKTOBER 2020: HEILIGE GERARDUS MAJELLA BEDEVAART
Op zondag 18 oktober 2020 zal in Overdinkel voor de 108de keer de Heilige Gerardus Majella Bedevaart plaatsvinden, met als thema: Toekomst.

Als Gerardus Bedevaart Groep en Locatieraad Gerardus Majella hebben we inmiddels het definitieve programma vastgesteld en bij deze willen wij graag iedereen daarover informeren. Uitgangspunten bij het samenstellen van het programma zijn geweest de regels van de landelijke overheid, de regels van het aartsbisdom Utrecht, en (niet in de minste plaats) de veiligheid van de pelgrims en de medewerkers. 
Let op: alle vieringen vinden plaats in de kerk, waar plaats is voor maximaal 30 personen (dus ook de gebedsviering op zaterdagavond). Aanmelden is daarom verplicht. Ook vragen wij u een mondkapje te dragen bij het naar binnen gaan en verlaten van de kerk.  
Het Triduüm begint al op donderdag. Alle vieringen zullen worden uitgezonden op ons YouTubekanaal Maria Vlucht!
U leest het gehele definitieve programma en hoe u zich kunt aanmelden hier: Gerardus Majella Bedevaart  

 

ACTIVITEITEN KATHOLIEKE VROUWENGILDE GLANERBRUG KVG
Regelmatig worden activiteiten voor zowel leden als niet-leden georganiseerd. Indien niet anders vermeld vinden de activiteiten plaats in het parochiehuis, Kerkstraat 18 te Glanerbrug. K.V.G. "Vrouwengilde Glanerbrug" is een eigentijdse vrouwenorganisatie, een inspirerend trefpunt voor vrouwen van deze tijd, die streven naar persoonlijke ontplooiing in contact met anderen. Met ca. 75 actieve leden staan wij open voor alle vrouwen, met slechts een jaarcontributie van € 25,00 euro per jaar (aangepast naar gelang aanmelding lidmaatschap in de loop van het jaar). 
Meer informatie over het nieuwe seizoen vindt u in de parochiekrant van Glanerbrug en bij onze voorzitter/secretaris: Frouwke Velthuis, 053-461 53 87

 


BEZORGERS GEZOCHT VOOR PAROCHIEKRANT!
De redactie van het parochieblad Glanerbrug is dringend op zoek naar nieuwe bezorgers. Veel oudgedienden moeten afhaken vanwege de gezondheid of door verhuizingen.
Wat mag u in ruil voor uw inzet verwachten? We zorgen ervoor dat de kranten bij u thuis worden bezorgd en in bijna alle gevallen gaat het om een wijk bij u in de buurt. Daarnaast is er met Kerstmis een kleine attentie en…. ieder jaar een mooie vrijwilligersavond in oktober waar u van harte welkom bent. En dat voor slechts 9 edities van de krant. Dat moet te doen zijn!
Nieuwe bezorgers kunnen zich aanmelden via het parochiesecretariaat, op maandag, woensdag en vrijdag van 09.00-11.00 uur via tel. 053-461 12 32, of bellen met hoofdbezorger Hennie Oonk, tel. 053-461 13 28, maar u mag ook reageren via het mailadres: parochiekrant.glanerbrug@gmail.com
 


GEEF VOOR DE PAROCHIEKRANT!
Een kleine bijdrage, een grote steun! U krijgt de parochiekrant van Glanerbrug 9 keer per jaar gratis en voor niets in de brievenbus. Een legertje van meer dan 40 bezorgers is hiervoor telkens opnieuw in touw en een vaste groep vrijwilligers is even zo vaak een middag bezig om de krant in elkaar te zetten.
Een goed idee om dit werk te ondersteunen met een kleine bijdrage.
Uw bijdrage mag via de bank NL 32 RABO 0337354227, maar u mag ook gewoon een enveloppe met inhoud in de brievenbus van de pastorie stoppen. Zet dan aub wel op de envelop dat het om een bijdrage voor de parochiekrant gaat. Wij danken u bij voorbaat.

 
TOP