Nieuws en activiteiten

 
SECRETARIAAT O.L.V. VAN DE H. ROZENKRANS
maandag-, woensdag- en vrijdagochtend van 9.00 tot 11.00 uur.
Kerkstraat 14, 7532 AT Glanerbrug,
tel. 053-461 12 32, email: secretariaatolv@ziggo.nl
 
PASTORAATGROEP O.L.V. VAN DE H. ROZENKRANAS
Altijd bereikbaar via email: hrozenkrans@hotmail.com
Stuurt u ons een mailtje wanneer u onze nieuwsbrief wilt ontvangen!
Overige informatie, zie algemene pagina: Maria Vlucht, Glanerbrug
 
JAARVERSLAG PASTORAATGROEP 2016
De pastoraatgroep van de Onze Lieve Vrouw van de H. Rozenkranskerk heeft een jaarverslag geschreven over de activiteiten van het jaar 2016. Omdat we zo transparant en laagdrempelig mogelijk willen zijn.
 
VERSLAG PAROCHIEAVOND 16 NOVEMBER 2017
Hier leest u het verslag van de parochieavond die op 16 november 2017 werd gehouden in het parochiehuis te Glanerbrug: Parochieavond Glanerbrug verslag 16-11-2017
 
FACEBOOK
Laatste nieuws en aankondigingen zie Facebookpagina OLV vd H. Rozenkrans
 

 
BIJZONDERE VIERINGEN EN ACTIVITEITEN
 

 
Palmpasenstok maken:
Vrijdag 23 maart beginnen we om 14:30 uur in het Parochiehuis, met het maken van een Palmpasenstok. De kosten zijn € 6,00. Alle materialen, koffie / thee / ranja en iets lekkers zijn er bij inbegrepen. Pastor Monninkhof zal aan het eind van de middag alle stokken zegenen.
Email even of er nog een plekje vrij is: creatiefmariavlucht@hotmail.com
 
Viering in de kerk:
Zondag 25 maart om 10.30 uur is er een Palmpasenviering met diaken Van Blijswijk mmv het herenkoor.
 
Palmpasenoptocht:
Zondag 25 maart beginnen we om 14:00 uur bij het parochiehuis (Kerkstraat 18, naast de kerk) met de optocht. De optocht is 2,1 km lang. Onderweg zullen we de grote Palmpasen naar het Liberein brengen. De Paashaas loopt mee en natuurlijk mag je ook onderweg aansluiten. Deelname is gratis en toegankelijk voor alle kinderen van alle gezindten. Je hoeft je niet van te voren op te geven en je mag natuurlijk ook je thuis gemaakte Palmpasenstok meenemen.
 
Route Palmpasenoptocht: Start Parochiehuis aan de Kerkstraat, Veenpluisstraat, Bentstraat, Gagelstraat, Veldstraat, Gronausestraat, Abel Tasmanstraat, Jacob Lemairstraat, Schoolstraat, Gronausestraat, bezoek bij de Liberein hier laten we de grote Palmpasen achter, vervolgens Spoorbaanstraat, Pastoor Meijerstraat bij het parochiehuis aan de Kerkstraat is het einde.
 

 
ACTIVITEITEN KATHOLIEKE VROUWENGILDE GLANERBRUG KVG
 
Regelmatig worden activiteiten voor zowel leden als niet-leden georganiseerd. Indien niet anders vermeld vinden de bovenstaande activiteiten plaats in het parochiehuis, Kerkstraat 18 te Glanerbrug. Belangstellenden zijn voor genoemde activiteiten van harte welkom en betalen 5,00 euro per activiteit, exclusief koffie/thee en of een drankje.
Meer informatie bij Frouwke Velthuis, 053-461 53 87
 
 
TOP