Nieuws en activiteiten

WEEKENDVIERINGEN
Kijkt u op de pagina Vieringen
 
SECRETARIAAT O.L.V. VAN DE H. ROZENKRANS
maandag-, woensdag- en vrijdagochtend van 9.00 tot 11.00 uur.
Kerkstraat 14, 7532 AT Glanerbrug,
tel. 053-461 12 32, email: secretariaatolv@ziggo.nl
 
PASTORAATGROEP O.L.V. VAN DE H. ROZENKRANAS
Altijd bereikbaar via email: hrozenkrans@hotmail.com
Stuurt u ons een mailtje wanneer u onze nieuwsbrief wilt ontvangen!
Overige informatie, zie algemene pagina: Maria Vlucht, Glanerbrug
 
JAARVERSLAG PASTORAATGROEP 2016
De pastoraatgroep van de Onze Lieve Vrouw van de H. Rozenkranskerk heeft een jaarverslag geschreven over de activiteiten van het jaar 2016. Omdat we zo transparant en laagdrempelig mogelijk willen zijn.
 
VERSLAG PAROCHIEAVOND 16 NOVEMBER 2017
Hier leest u het verslag van de parochieavond die op 16 november 2017 werd gehouden in het parochiehuis te Glanerbrug: Parochieavond Glanerbrug verslag 16-11-2017
 
FACEBOOK
Laatste nieuws en aankondigingen zie Facebookpagina OLV vd H. Rozenkrans
 


WOENSDAG 21 NOVEMBER 2018: GELOOFSGESPREKKEN "VAN ONRECHT NAAR VREDE"
In de Jakobsschelp in Lonneker, naast de H. Jacobuskerk, wordt van 19.30-21.30 uur een gespreksavond georganiseerd rondom het thema 'van onrecht naar vrede'.
De serie bestaat uit meerdere avonden in verschillende locaties binnen Maria Vlucht; deze tweede avond is Lonneker aan de beurt.
We gaan deze avond met elkaar in gesprek aan de hand van foto's. We spreken over wat we zelf vinden van het onrecht in de wereld en wat we zelf (niet) kunnen doen, over inzet en machteloosheid, over het kleine en het grote; kortom, over wat we belangrijk vinden en wat binnen onze eigen mogelijkheden ligt. 
Door in gesprek te gaan met elkaar, brengen we elkaar op ideeën en gaan we geïnspireerd weer naar huis. Alleen dat al maakt de wereld een stukje mooier!
De avond wordt verzorgd door pastor Carla Berbée en Rietie Kenter. Aanmelden kan via email: r.kenter@live.nl of telefonisch: 06-38 77 55 91

 

ZONDAG 16 DECEMBER 2018: KERSTCONCERT
Het dameskoor, herenkoor en enkele solisten zullen weer voor een mooi kerstconcert zorgen in onze kerk. Ook zal er weer ruimte zijn voor samenzang. Om 15.30 uur begint het concert. U bent allen van harte welkom!

 

ACTIVITEITEN KATHOLIEKE VROUWENGILDE GLANERBRUG KVG
Regelmatig worden activiteiten voor zowel leden als niet-leden georganiseerd (zoals hierboven vermeld). Indien niet anders vermeld vinden de bovenstaande activiteiten plaats in het parochiehuis, Kerkstraat 18 te Glanerbrug. Belangstellenden zijn voor genoemde activiteiten van harte welkom en betalen 5,00 euro per activiteit, exclusief koffie/thee en of een drankje. Meer informatie over het nieuwe seizoen vindt u in onze parochiekrant op blz. 15 en verder.
Meer informatie bij Frouwke Velthuis, 053-461 53 87
 
 
TOP