Nieuws en activiteiten
Weekendvieringen vindt u hier: 
Programma Najaar 2017
Een overzicht van onze bijzondere vieringen en activiteiten tot en met de Nieuwjaarsreceptie 2018 staan ook in dit overzicht: Programma najaar 2017 OLVDINSDAG 21 NOVEMBER 2017: LEZING OVER SINTERKLAAS

Dinsdag 21 november om 19.30 uur bent u van harte welkom in het parochiehuis aan de Kerkstraat in Glanerbrug voor een lezing over St. Nicolaas. Er zal van alles te zien en te horen zijn. De pepernoten staan klaar! Toegang: vrije gift.


 

ZONDAG 17 DECEMBER 2017: KERSTCONCERT

We zijn alweer bezig met de voorbereiding van het jaarlijkse kerstconcert op zondag 17 december 2017, met medewerking van het dames- en herenkoor. Ook dit jaar wordt er weer overleg gevoerd met nog andere deelnemers. Daarover in de volgende parochiekrant meer. 
We zoeken naar een sfeervol concert met passende liederen. Na afloop is er nog een gezellig samenzijn in het parochiehuis. Wij hopen dat het weer evengoed wordt als voorheen. Tot dan!WOENSDAG 20 DECEMBER: KERSTVIERING VOOR OUDEREN EN ZIEKEN

Ook dit jaar organiseert de kerk weer een Kerstviering voor senioren en zieken. Van verschillende parochianen horen we dat ze deze middag als een mooie en gezellige middag ervaren. Op woensdagmiddag 20 december organiseert de ouderen/ziekenbezoekgroep deze senioren en zieken kerstmiddag.

Programma
14.15 Ontvangst in het Parochiehuis.
14.45 Eucharistieviering met Pastor Rekveld en het dameskoor.
15.45 Koffie/thee met iets lekkers.
16.15 Drankje, gezellig samenzijn.
17.00 Afsluiting van deze middag.
U kunt zich aanmelden bij het secretariaat op maandag, woensdag en vrijdag tussen 09.00- 11.00 uur, tel. 053-4611232. Parochianen die geen vervoer hebben, kunnen gehaald en weer thuis gebracht worden. Geef dit dan ook door aan het secretariaat. Weet u dat u gaat, wacht dan niet en meld u aan voor deze middag. BEREIKBAARHEID SECRETARIAAT OLV GLANERBRUG

Door krimp van het aantal vrijwilligers is besloten de bereikbaarheid van het secretariaat te wijzigen. Vanaf nu is het secretariaat alleen nog geopend op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend van 9.00 tot 11.00 uur. De dinsdag- en donderdagochtend zijn dus komen te vervallen!ACTIVITEITEN KATHOLIEKE VROUWENGILDE GLANERBRUG KVG
 
Regelmatig worden activiteiten voor zowel leden als niet-leden georganiseerd. Belangstellenden zijn voor genoemde activiteiten van harte welkom en betalen 5,00 euro per activiteit, exclusief koffie/thee en of een drankje.
Meer informatie bij Frouwke Velthuis, 053-461 53 87

Woensdag 15 november om 19.30 uur: Muzikale avond die (ABBA fans opgelet!) geheel in het teken van ABBA zal staan. Presentatie door  Jessica Wassenaar.
Een gezellige muzikale avond met natuurlijk alleen maar ABBA muziek. Er zal worden ingegaan op hoe alles begonnen en geëindigd is en wat ze heden ten dage doen. Over hun successen maar ook hun drama's, de één iets meer dan de andere. Zijn ze getrouwd? Hebben ze kinderen of kleinkinderen? Natuurlijk moet er ook meegezongen worden en misschien nog een karaoke? Nieuwsgierig? Kom dan deze avond naar het parochiehuis. Niet leden betalen 5 euro, exclusief koffie, thee en of een drankje.

Woensdag 29 november om 19.30 uur: Wellness-avond door Ann Vostelijke Wellness, gediplomeerd natuurgeneeskundig gezondheidsadviseur en gespecialiseerd in ontzuren/ontslakken, ontzuren hormonen, natuurvoedingsconsulent, biotensor therapie en therapeutische massage met als doel op een natuurlijke manier klachten niet laten verergeren, pijn verlichten, liefst op een natuurlijke en gezonde manier met zo min mogelijk chemicaliën. De kruidenolie is bijvoorbeeld voor zeer veel toepassingen bruikbaar. Er is gelegenheid voor het kopen van artikelen. Niet-leden zijn van harte welkom en betalen 5 euro exclusief koffie/thee en of een drankje.

Vrijdag 15 december van 14.30 uur tot ca. 19.00 uur: Sfeervolle Kerstviering met zowel zang door het alom bekende en geprezen Koortje Albergen. Het bestuur heeft hier vier jaar over moeten doen om hen te contracteren. De viering wordt gevolgd door een feestelijk kerstdiner. Nadere mededelingen omtrent deze kerstviering volgen zowel door de schriftelijke, persoonlijke uitnodigingen, als op één van onze avonden en is uitsluitend bestemd voor leden.

Interesse en nieuwsgierig naar de activiteiten van het 'K.V.G.  Vrouwengilde Glanerbrug' kom dan op één van onze activiteiten of neem contact op met Frouwke Velthuis, tel. 053-4615387. Indien niet anders vermeld vinden de bovenstaande activiteiten plaats in het parochiehuis, Kerkstraat 18 te Glanerbrug.

Deel op Social Media!