Nieuws en activiteiten

WEEKENDVIERINGEN
Kijkt u op de pagina Vieringen
 
PAROCHIECENTRUM JAKOBSSCHELP
Openingstijden: dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00-11.00 uur
Scholten Reimerstraat 42, 7524 CS Lonneker
tel: 053-435 93 77, email: Parochie_lonneker@hetnet.nl
 
FACEBOOK
Lonneker heeft maar liefst twee Facebookpagina's. Volg ze via:
 

 
Elke eerste woensdag van de maand om 9.00 uur is er een viering met aansluitend koffie
 


8 SEPTEMBER 2019: OECUMENISCHE DANKDIENST EN OOGSTFEEST LONNEKER MOLEN
Oogstfeest bij de Lonneker Molen betekent gezelligheid en genieten. De dag begint met een oecumenische dankdienst om 10.00 uur in de RK kerk op het dorpsplein. Na de dienst gaat men in optocht met muziekvereniging Excelsior en oude rijtuigen door het dorp richting Molenerf, waar men omstreeks 11.15-11.30 uur arriveert. Daar wordt bij de Lonneker Molen het jaarlijkse oogstfeest gehouden. Vanaf 11.00 uur tot 17.00 uur bent u van harte welkom aan de Lonnekermolenweg 80 in Lonneker.
Er zijn kraampjes met streekproducten, kunstnijverheid en andere bezienswaardigheden. Veel leuke activiteiten voor jong en oud, zoal springkussen, schminken, clown, een ritje met paard en wagen, pony rijden, broodjes bakken etc. Ook kunt u oude rijtuigen en tractoren bewonderen en is er een demonstratie graan dorsen. De gehele dag zijn er op het podium diverse optredens, zoals muziek en dans, veelal verzorgd door bewoners (oud en jong) uit de omgeving van Lonneker.

 

MARIAKAPEL WEER DAGELIJKS OPEN
Vanaf 1 april t/m 2 november is de Mariakapel weer dagelijks geopend van 9.30 tot 16.30 uur
 

STEM OP ONZE BREIGROEP VOOR DE ARIENS PUBLIEKSPRIJS!
De dames van de breigroep uit Lonneker zijn genomineerd voor de Ariëns publieksprijs 2019.
Deze prijs kan de breigroep een mooi geldbedrag opleveren ter ondersteuning van nieuwe projecten. In ons Bisdom zijn 34 projecten aangemeld, dus de dames hebben uw stem hard nodig.
U kunt stemmen via www.dkci-utrecht.nl op project nr. 31 van de breigroep, hier kunt u ook meer informatie vinden over de Ariëns publieksprijs.
We hopen veel stemmen te vergaren, geef dit daarom door aan zoveel mogelijk familie, vrienden en kennissen.
Vanaf 1 juni tot en met 10 oktober 2019 kan er via de website gestemd worden.
Alvast bedankt namens PCI Maria Vlucht, Jozef Evering

 

UITVAARTMISDIENAARS GEZOCHT
De geloofsgemeenschap H. Jacobus de Meerdere te Lonneker heeft dringend behoefte aan een aanvulling op de groep uitvaartmisdienaars.
Bij toerbeurt wordt u gevraagd om een uitvaartviering te dienen. Het is dankbaar werk, waarmee u bijdraagt tot een onvergetelijke herinnering aan parochianen die een dierbare moeten missen.
Als u denkt: misschien is het iets voor mij, of als u denkt: misschien is het iets voor iemand die ik ken, neem dan contact met ons op!
 
Dinsdag, donderdag en vrijdag kunt u van 9.00 uur tot 11.00 uur terecht bij ons parochiecentrum 'De Jakobsschelp'. Ook kunt u bellen met het parochiecentrum. Tel: 053 43 59 377.
Wie weet tot ziens!
TOP