Activiteiten jonge kinderen

Binnen onze parochie worden er naar de tijd van het jaar diverse activiteiten voor kinderen georganiseerd door de werkgroep Natuurlijk sAmen. De verslagen hierover verschijnen in de rubriek Nieuws op de hoofdpagina.
Wil je meer inspiratie om thuis met je kind bezig te zijn met geloofsopvoeding? Kijk dan eens op de uitgebreide pagina (met filmpjes) Inspiratie met Kinderen!
 
 
 
KINDERACTIVITEITEN LOSSER
 
Rond Pasen waren alle kinderen met hun (groot-)ouders weer van harte welkom!
Rond alle grote feestdagen wordt er op de zaterdagmiddag rond 16.00 uur een korte kinderviering gehouden. Op deze plek wordt u nader op de hoogte gehouden. 
 

 
KINDERACTIVITEITEN GLANERBRUG
 
Rond Pasen werd weer een Palmpasenstok gemaakt en deze werd gezegend door pastor Monninkhof. Ook werd er weer een Palmpasentocht door Glanerbrug worden gehouden. Dus houd deze pagina in de gaten! De eerstvolgende kinderviering zal rond Dierendag zijn en rond St. Maarten zal weer een lampionnentocht worden georganiseerd.
Ook op de Facebookpagina van de Onze Lieve Vrouw van de H. Rozenkranskerk van Glanerbrug zullen activiteiten worden aangekondigd. Kijk hiervoor op: www.facebook.com/HRozenkrans
 

 
KINDERACTIVITEITEN OVERDINKEL
 
De Werkgroep Natuurlijk sAmen organiseert regelmatig kinderactiviteiten voor de kerk vanuit Overdinkel meestal op de woensdagmiddag om 14.00 uur. Deze activiteiten zijn toegankelijk voor alle kinderen binnen Maria Vlucht. Natuurlijk sAmen heeft een eigen pagina op onze website!
De eerstvolgende activiteit is de Pinksterspelen op woensdag 16 mei a.s.
Voor vragen en meer informatie, mail naar: werkgroepnatuurlijksamen@gmail.com
Deze werkgroep heeft ook een Facebookpagina waarop de activiteiten worden aangekondigd. 
 

 
KINDERACTIVITEITEN ENSCHEDE
Ook worden er activiteiten voor kinderen aangeboden door de Kinderclub St. Jozef in Enschede. Elke eerste zaterdag van de maand van 10.30-12.00 uur bieden zij leuke activiteiten aan op het Parochiecentrum aan de Nieuwe Schoolweg 2 in Enschede. Kinderen uit Maria Vlucht zijn ook van harte welkom!
Er is een groep voor kinderen van 4-6 jaar en een groep voor kinderen van 7-10 jaar.
Wilt u meer weten over het programma wat we kinderen aanbieden, kom gerust eens langs of mail voor info naar Linda of Begona: lindaterbraak@live.nl of bferpan@hotmail.com
 

KINDERACTIVITEITEN HAAKSBERGEN

Ook in Haaksbergen wordt een Kleuterkerk georganiseerd door pastoraal werkster Margot Dijkman en de werkgroep Kleuterkerk. Deze is voor kinderen van 3 tot ongeveer 7 jaar. De data voor het komende seizoen zijn al bekend. U bent, ook als parochiaan van Maria Vlucht, hier van harte welkom! De vieringen zijn alle van 11.30 tot ongeveer 12.00 uur:

  • zondag 20 mei in de Pancratiuskerk, Markt 9

 

Like ons op Facebook

TOP