Activiteiten jonge kinderen

Binnen onze parochie worden er naar de tijd van het jaar diverse activiteiten voor kinderen georganiseerd door de werkgroep Natuurlijk sAmen. De verslagen hierover verschijnen in de rubriek Nieuws op de hoofdpagina.
Wil je meer inspiratie om thuis met je kind bezig te zijn met geloofsopvoeding? Kijk dan eens op de uitgebreide pagina (met filmpjes) Inspiratie met Kinderen!
 
 
KINDERACTIVITEITEN LOSSER
Rond alle grote feestdagen wordt er op de zaterdagmiddag rond 16.00 uur een korte kinderviering gehouden. Ook zijn er gezinsvieringen met het koor Vivace. Alle vieringen zijn in de H. Maria Geboortekerk aan de Gronausestraat in Losser:
  • Zondag 11 november Martinusfeest om 9.00 uur
  • Zondag 09 december 2e zondag Advent om 9.00 uur
  • Maandag 24 december kinderkerk om 16.00 uur
  • Maandag 24 december Kerstviering om 17.00 uur

 
KINDERACTIVITEITEN GLANERBRUG
Rond Pasen werd weer een Palmpasenstok gemaakt en deze werd gezegend door pastor Monninkhof. Ook werd er weer een Palmpasentocht door Glanerbrug worden gehouden. Dus houd deze pagina in de gaten! Rond St. Maarten zal weer een lampionnentocht worden georganiseerd en ongeveer drie keer per jaar zijn er Thomasvieringen waarin ook creatieve ruimte is voor kinderen.
Ook op de Facebookpagina van de Onze Lieve Vrouw van de H. Rozenkranskerk van Glanerbrug worden de activiteiten aangekondigd. Kijk hiervoor op: www.facebook.com/HRozenkrans
 

 
KINDERACTIVITEITEN OVERDINKEL
De Werkgroep Natuurlijk sAmen organiseert regelmatig kinderactiviteiten voor de kerk vanuit Overdinkel meestal op de woensdagmiddag om 14.00 uur. Deze activiteiten zijn toegankelijk voor alle kinderen binnen Maria Vlucht. Natuurlijk sAmen heeft een eigen pagina op onze website!
Voor vragen en meer informatie, mail naar: werkgroepnatuurlijksamen@gmail.com
Deze werkgroep heeft ook een Facebookpagina waarop de activiteiten worden aangekondigd. In oktober zijn er leuke activiteiten voor kinderen tijdens de jaarlijkse Gerardus Majellabedevaart (elk jaar op 16 oktober of de zondag na 16 oktober).
 

 
KINDERACTIVITEITEN ENSCHEDE
Ook worden er activiteiten voor kinderen aangeboden door de Kinderclub St. Jozef in Enschede. Elke eerste zaterdag van de maand van 10.30-12.00 uur bieden zij leuke activiteiten aan op het Parochiecentrum aan de Nieuwe Schoolweg 2 in Enschede. Kinderen uit Maria Vlucht zijn ook van harte welkom!
Er is een groep voor kinderen van 4-6 jaar en een groep voor kinderen van 7-10 jaar.
Wilt u meer weten over het programma wat we kinderen aanbieden, kom gerust eens langs of mail voor info naar Linda of Begona: lindaterbraak@live.nl of bferpan@hotmail.com
 

KINDERACTIVITEITEN HAAKSBERGEN
Ook in Haaksbergen wordt een Kleuterkerk georganiseerd door pastoraal werkster Margot Dijkman en de werkgroep Kleuterkerk. Deze is voor kinderen van 3 tot ongeveer 7 jaar. De data voor het komende seizoen zijn al bekend. U bent, ook als parochiaan van Maria Vlucht, hier van harte welkom! De vieringen zijn alle van 11.30 tot ongeveer 12.00 uur:

Activiteitenkalender

Volledige agenda klik hier

Recente blogs

Veertig dagen de tijd
door
parochievicaris Willy Rekveld
Stil
door
pastoor Paul Daggenvoorde

Like ons op Facebook

TOP