Leeskring Laudato Si'

Start leeskring Laudato Si'

Voor alle parochianen van Zuidoost Twente!

Dinsdag 13 februari starten we in Enschede met het samen lezen en overwegen van de encycliek van paus Franciscus uit 2015. Deze encycliek staat boordevol wijsheid en wetenschap en focust op het handelen naar een integrale ecologie. We kunnen gerust stellen dat geen encycliek zo invloedrijk en zo inspirerend is als Laudato Si'.

Omdat het voor ons een bron van geloof, hoop en actie kan zijn, nodigen wij iedereen – ook als je geen parochiaan bent - van harte uit om aan die leeskring deel te nemen. Heb je interesse, meld je dan aan via laudatosi@rkzuidoosttwente.nl
 of bel 06 36 589 469. 

Kom dus dinsdag 13 februari om 19.30 uur in het bovenzaaltje van het Parochieel Dienstencentrum achter de St Jozefkerk te Enschede (Nieuwe Schoolweg 2). 

We gebruiken daarvoor de makkelijk leesbare en verkorte vertaling van de Laudato Si Alliantie: het boekje “Aan U alle Lof” (ISBN 9789493279667, Uitgever Adveniat Geloofseducatie B.V.)  Het is te bestellen voor € 9,95 bij de reguliere boekhandel. Er zijn reserve-exemplaren voor spontane deelnemers.

werkgroep Laudato Si'

Meer weten over Laudato Si'?
Lees er alles over op onze speciale inspiratiepagina Laudato Si'

Activiteitenkalender

Volledige agenda klik hier

Recente columns

Het is goed dat we hier zijn
door
parochievicaris Willy Rekveld
Uithouden
door
pastoor Paul Daggenvoorde

Bekijk meer columns

Like ons op Facebook

TOP