Oecumenische Vredesviering Glanerbrug en fietstocht!


Oecumenische viering in Glanerbrug
Zondag 25 september 2022 is er als afsluiting van de Vredesweek om 10.30 uur een oecumenische Vredesviering in de O.L.V. van de H. Rozenkranskerk in Glanerbrug. Voorgangers van de katholieke en protestantse kerk en van het Syrisch-Orthodoxe klooster gaan voor en het herenkoor van de katholieke kerk zingt. Het wordt weer een bijzondere viering!
Aansluitend is er koffie in het parochiehuis naast de kerk. Ook kunt u ervoor kiezen om mee te doen met de Vredesfietstocht, die na de viering begint vanaf de kerk. Voor de fietstocht vragen wij u om zelf een lunchpakketje en drinken mee te nemen! Zie hierna.

Vredesfietstocht tussen Glanerbrug-Gronau-Losser
Zondag 25 september is de laatste zondag van de Vredesweek. Deze willen we afsluiten met een mooie fietstocht na afloop van de Vredesviering in de katholieke kerk aan de Kerkstraat in Glanerbrug. Mensen die mee willen fietsen willen we vragen zelf een lunchpakketje en drinken mee te nemen voor onderweg en evt. wat lekkers om te delen.
We vertrekken na de viering rond 11.45 uur en de fietstocht zelf duurt ongeveer één tot anderhalf uur, incl. tussenstops. De tussenstops zijn bij plekken in Nederland én Duitsland die met vrede te maken hebben.
Bij elke stop is er aandacht voor het monument waar we voor staan en bij enkele zal een gedicht worden gelezen. Onderweg zal samen geluncht worden.
De vredesfietstocht eindigt bij het parkje naast de H. Maria Geboortekerk in Losser. Van daaruit kunt u op eigen gelegenheid terugfietsen naar huis.
Deze fietstocht wordt georganiseerd door Vrouwen voor Vrede Enschede
 

Activiteitenkalender

Volledige agenda klik hier

Recente blogs

Betrouwbaar
door
parochievicaris Willy Rekveld
Samen oogsten
door
jongerenwerkster Ans te Lintelo

Bekijk meer blogs

Like ons op Facebook

TOP