Thomasviering zoekt helden!

De Thomasviering in de H. M. Geboortekerk op zaterdag 3 november om 19.00 u. is bezocht door ca. 25 personen
Het thema was ‘Helden’ en het was een sfeervolle interactieve viering o.l.v. pastor Carla Berbée. Er waren mooie eigentijdse teksten en liedjes op groot scherm en een live-optreden van Myrthe Baalhuis met het nummer ‘Hero’ van Mariah Carey.

In de ‘Heilige Chaos’ volgde een goed gesprek over onze eigen helden en was er een kleurplaat en het verhaal van Martinus voor de kinderen. Daarnaast waren er de vaste activiteiten zoals de klaagmuur, de stiltehoek of een eigen voorbede maken. Het breken en delen van brood en licht in een kring was heel bijzonder. En natuurlijk was er koffie, thee en frisdrank bij het napraten. Alle ingrediënten waren aanwezig. 

Toch twijfelt de organisatie 'Thomas en co' of ze na 11 jaar wel moeten doorgaan. Het voorbereidingswerk kwam neer op drie personen. Dat is echt te weinig om goede vieringen te maken. In Glanerbrug is ook een aantal mensen dat al soortgelijke Thomasvieringen voorbereidt. We zijn aan het bedenken of en hoe we Thomasvieringen in parochieverband zouden kunnen aanbieden. Ook daarvoor zijn alle ideeën en suggesties welkom.

Kortom, we zoeken helden! Wilt u de werkgroep komen versterken? Heel graag! Dat betekent drie keer per jaar een viering mee-voorbereiden.

Neemt u dan contact op met ons via ans.telintelo@mariavlucht.nl  of telefonisch: 06-30 95 86 89.
Thomas en co.

 
 
 

Activiteitenkalender

Volledige agenda klik hier

Recente blogs

Groei die naar het leven leidt
door
past. werkster Carla Berbée
Geloven in stilte
door
past. werker Frank de Heus

Bekijk meer blogs

Like ons op Facebook

TOP