Willibrordonderscheiding voor Miny Spijker

Willibrordonderscheiding Mevrouw Miny Spijker

Miny Spijker heeft zich jarenlang ingezet op een heel breed gebied voor de Losserse geloofsgemeenschap. Zij had vooral oog voor mensen die om de een of andere reden hulp nodig hadden.

Zo was Miny vanaf het eerste uur de drijvende kracht achter het jaarlijks organiseren van de zieken-/ ouderendag. In 2016 heeft deze werkgroep haar 25-jarig jubileum gevierd, waarvan zij 14 jaar heeft gefungeerd als voorzitster.

Ook was Miny jarenlang een vertrouwd gezicht bij avondwakes en crematies. Zij deed dit werk met veel inzet en precisie en ze was daarnaast dikwijls een grote steun voor de getroffen families.
Jaren geleden moest zij zelf dikwijls ook voor de muzikale invulling zorgen bij avondwakes, en regelde ze meestal jongere fluitisten. 

Daarnaast was zij vele jaren betrokken bij de herdenkingsdienst op Allerzielen. Verder was zij regelmatig lectrice tijdens vieringen in de H. Maria Geboortekerk.

Tevens maakte Miny meerdere jaren deel uit van de Katholieke Vrouwen Gilde.

Vanwege de vele verdiensten van Miny voor de kerk en samenleving vinden wij dat zij met recht in aanmerking komt voor de Willibrord onderscheiding. 

De locatieraad mede namens andere werkgroepen.



De foto's met Miny Spijker waarop zij de Willibrordonderscheiding krijgt overhandigd, kunt u vinden in het fotoalbum Willibrordonderscheiding Miny Spijker

Meer informatie over de Willibrordonderscheiding vindt u op de website van het Aartsbisdom (klik op de link).


Activiteitenkalender

Volledige agenda klik hier

Recente blogs

Met vallen en opstaan
door
pastoor Paul Daggenvoorde
Wat gij wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander
door
past. werker Frank de Heus

Bekijk meer blogs

Like ons op Facebook

TOP