'Zwerfstenen' als spoor van liefde

"Zwerfstenen" als spoor van liefde

Op weg naar Pasen willen we u vragen net als Jezus een spoor van liefde uit te zetten door stenen te zoeken, te beschilderen en ergens achter te laten. Een creatieve én leuke manier voor u én voor (klein-)kinderen om mensen zomaar te verrassen!

Doet u mee?
U kunt – eventueel met uw (klein-)kinderen – tijdens een wandeling wat grotere stenen verzamelen en die thuis beschilderen (zie voorbeelden op de foto) met als thema Liefde. Dus bv een hartje, een regenboog, een woord of korte tekst. Kortom, iets waar je blij van wordt!
U laat hem vervolgens ergens achter in de stad, uw dorp of zomaar ergens onderweg: bij een bankje, een paaltje, een deur, een boom of waar dan ook. Zo zetten we een spoor van liefde uit en maakt u gegarandeerd iemand blij!

Als u een steen vindt, mag u die houden of doorgeven aan iemand die wel wat bemoediging kan gebruiken. 
Het beschilderen van een steen is een leuke bezigheid voor jong en oud. De tijd en de liefde die u er in stopt zal de persoon die uw steen vindt, vast merken!

Inspiratie nodig?
Heel veel ideeën voor het beschilderen van een zwerfsteen vindt u als u zoekt op Google: “zwerfstenen schilderen” of “rock painting love” of “inspirational rocks” en klik vervolgens op Afbeeldingen.

(bij de foto: bovenste rij stenen gemaakt door © Heleen Vriesema, naar een idee van de Protestantse Gemeente Losser)

PS
Er bestaat ook een Facebookpagina over het maken, zoeken en delen van zwerfstenen, kijk maar eens op de Facebookpagina Kei Tof

 

Activiteitenkalender

Volledige agenda klik hier

Recente blogs

Stil worden
door
past. werkster Carla Berbée
Beproefd
door
past. werker Frank de Heus

Bekijk meer blogs

Like ons op Facebook

TOP